site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

PKK Kademeli, TSK Tümden Çekiliyor

PKK Kademeli, TSK Tümden Çekiliyor
26.04.2013
A+
A-

tsk-çekiliyor-orta

Bölücü örgüt liderlerinin Kandil’de açıklama yaptığı esnada Muş’ta kameralara bu kareler yansıdı. Yaklaşık 40 TIR’ın oluşturduğu askeri konvoy Batı illerine sevk edildi.

Askeri araçların geçisi sırasında bazı kavşaklar kısa süreli trafiğe kapatıldı.

Çözüm süreci ile birlikte Muş’ta her yıl kışın sona ermesiyle birlikte sınır birliklerine yapılan hareketlilik, bu yıl tersine döndü. Muş 49’ncu Motorize Piyade Tugay Komutanlığı’ndan çıkan yaklaşık 40 TIR, Batı’ya doğru yola çıktı.

Kapalı kasa oldukları için ne taşıdıkları görülmeyen ve yetkililerin bilgi vermediği TIR’ların bazı kavşaklardan geçişi sırasında, trafik polisleri karayolunu kısa bir süre trafiğe kapattı.(DHA)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.