site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Pırlanta alırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Pırlanta alırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?
01.11.2021
A+
A-

Pırlanta alırken bireylerin dikkat etmesi gereken son derece önemli konular bulunmaktadır. Çünkü ne yazık ki her sektörde olduğu gibi pırlanta sektöründe de merdiven altı kuruluşlar çantacılar bu anlamda faaliyet yürüterek bireylerin manipüle edilmesine neden olabilmektedir. Pırlantayı değerli kılan en önemli unsurlardan biri pırlantanın rengi ve berraklığı ve kesimidir. Aslında kaliteli pırlantalarda herhangi bir renk bulunmaz ve pırlantanın renksiz olduğunu şeffaf olduğunu söylemek mümkündür. Fakat renksiz bir pırlanta temin edebilmek ve doğada renksiz bir pırlanta bulabilmek neredeyse imkânsızdır. Bu nedenle bireyler pırlanta alırken rengi şeffafa yakın olan ve en renksiz olan pırlantaları tercih etmelidir. Öte yandan pırlanta alırken dikkat edilmesi gereken bir diğer husus ise karat kavramıdır. Pırlantaların her ne kadar büyüklükte olduğunu ve ağırlığını ölçen birime karat denilmektedir.

Pırlanta alırken fiyat ve performans ölçüsünü de doğru yapın

Tektaş yüzük pırlanta yüzük pırlanta kolye beştaş yüzük set ve birçok ürün alırken bireylerin pırlanta konusunda fiyat ve performans ölçütünü de doğru değerlendirmesi gerekir. Örneğin beştaş yüzük ya da tamtur yüzük seçeneklerinde bireyler kendi bütçeleri ile alacakları ürünün bütçesini doğru bir biçimde karşılaştırmalıdır. Bu anlamda hem sertifikalı hem garantili hem de uygun fiyatlı hizmet veren kurumsal firmalar ile iletişim kurarak fahiş fiyatlar ödemeden uygun fiyatlara kaliteli ürünleri temin edebilmek mümkündür. Pırlantam başta pırlanta yüzük seçenekleri olmak üzere birçok ürünü uygun fiyatlarla hatta toptan fiyatına perakende satmak suretiyle müşterilerine ulaştırmaktadır. Kuruluş aynı zamanda müşterilerine almış oldukları ürünlerle ilgili ömür boyu Garanti sunar. Dünya üzerindeki en kaliteli pırlantaları kullanan firma Özgün tasarımlarıyla da dikkat çeker. Yapılan araştırmalar artık kadınların olduğu kadar erkeklerin de pırlanta ürünlere doğru yöneldiğini ortaya koymuştur.

Tamtur yüzükler trend
Türkiye’de ve dünyada pırlanta deyince ilk akla gelen yüzük seçenekleri içerisinde tamtur yüzükler bulunmaktadır. Tamtur yüzük seçenekleri özellikle de kadınların en çok tercih ettiği ve her yaşta kullanabilecekleri yüzükler arasında yer alır. Pırlantam kurmuş olduğu www.pirlantam.com web sitesinde çok çeşitli bir ürün yelpazesi ile hizmet vermektedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.