site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Peynir Onlardan Alınır

Peynir Onlardan Alınır
20.04.2015
A+
A-

efes-sut-urunleri (3)

Efes Çiftliği Gıda Süt ve Süt Ürünleri vatandaşların genelde tercih ettiği bir yer. Kaliteli ürünleri ucuza vatandaşların bütçesine uygun bir şekilde satan firmaya Selçuk’ta ilgi hergün biraz daha artıyor.

Ürünlerini temiz ve hijyenik sağlığa uygun bir şekilde satan firma ilçede kısa sürede adından söz ettirmeyi başardı. Kalitenin ve hijyenin adresi olan Efes Çiftliği Gıda Süt ve Süt Ürünleri işyerinin ortaklarından Figen Saçlıoğlu: ‘Kaliteli ve pahalı ürünleri en uygun fiyatlara satıyoruz. Selçuklu vatandaşlarının bizi tercih etmelerinin en büyük nedenleri kaliteli ürünleri vatandaşların ceplerine göre en uygun fiyatlarla satmamız müşterilerimize gösterdiğimiz sevgi, saygı, hoşgörü ve güler yüzümüz. Bizim buradaki amaçlarımızdan biriside Selçuk halkına güzel bir hizmet vermek ve en kaliteli, en temiz ürünleri vatandaşları sıkıntıya sokmadan en uygun fiyatlara satmaktır.

EN KALİTELİ PEYNİRLER

Selçuk’ta şarküteri mağazacılığına yeni bir anlayış getiren Efes Çiftliği Gıda Süt ve Süt Ürünleri Mağazası ilçede aranan bir marka olma yolunda ilerliyor. Akla gelebilecek bütün şarküteri ürünlerini ve farklı yörelere ait tatları bünyesinde barındıran Efes Çiftliği Gıda Süt ve Süt Ürünleri, müşterilerine farklı lezzet deneyimlerine bir arada ulaşabilme olanağı sunuyor. Türk mutfağının kaliteli, özgün ve her şeyden önemlisi doğal ürünleriyle tüketicinin karşısına çıkan Efes Çiftliği süt ürünlerinden, yöresel tatlara kadar kaliteli ürünlerle tüketiciyi kucaklıyor. Mağaza bu yönüyle Selçuklulardan gördüğü ilgiyle her geçen gün büyümeye devam ediyor.
İşyerinin işletmecilerinden Figen Saçlıoğlu’na sorduğumuz Selçuk’ta ki vatandaşlar neden sizi tercih diyor sorusuna ise; Selçuklu vatandaşlarımızın bizi tercih etmelerinin en büyük nedenleri kaliteli ürünleri vatandaşların ceplerine göre en uygun fiyatlarla satmamız müşterilerimize gösterdiğimiz sevgi, saygı, hoşgörü ve güler yüzümüz. Biz yıllardır esnaflık yapıyoruz müşterilere nasıl davranılacağını ve nasıl bir ürün istediklerini çok rahat bir şekilde anlayabiliyoruz’ diyerek sözlerini noktaladı.

efes-sut-urunleri (1)

efes-sut-urunleri (2)

YORUMLAR
  1. ŞAZİYE SÖĞÜTÇÜ dedi ki:

    Damak zevki kalite diyorsan EFES ÇİFTLİĞİ ne uğramadan geçme