site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Pethane Veteriner Kliniği Selçuk’ta açıldı

Pethane Veteriner Kliniği Selçuk’ta açıldı
27.11.2017
A+
A-

Selçuk’ta Hayvan Sağlığı konusunda hizmet vermeye başlayan Pethane Veteriner Kliniği açıldı.

Selçuk’ta Hayvan Sağlığı konusunda hizmet veren iş yerlerine bir yenisi daha eklendi.

Adnan Menderes Üniversitesi veterinerlik bölümü mezunu veteriner hekim Burak Bulut tarafından açılan Pethane de dahiliye, cerrahi, doğum, teşhis, tedavi, aşılama, traş, petshop hizmetleri ve her türlü mama satışı ile Selçukluların hizmetine girdi.

Yeni açmış olduğu işyeri hakkında bilgi veren Veteriner hekim Burak Bulut; “Ev hayvanları ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşların hizmetinde olan Pethane Veteriner Kliniğinde Teşhis ve tedavi hizmetleri, suni tohumlama, ilaç satışı, Her çeşit aşı ve doğum hizmetleri, ameliyat ve danışmanlık hizmetleri verilmektedir. Kaliteli ve güvenilir hizmet için başladığımız bu yolda vatandaşlarımız bizlere her an ulaşabilirler. Bilgi ve iletişim için bizleri 05063903552 numaralı telefondan arayabilirler” dedi.

Selçuk halkına hizmet etmenin kendisi için bir onur olduğunu belirterek sorumluluğumun bilincinde hemşerilerimize en kaliteli hizmeti sunmaya hazırım diyen Veteriner hekim Burak Bulut Veterinerlik hizmetlerimizin yanı sıra Farklı konseptimiz, marka ve kaliteli ürünlerimizle sevimli dostlarımız ile sahiplerine en iyi hizmeti sunmaya çalışacağız. aksesuarlar, kedi köpek mamaları, özel taşıma kafesleri, bakım ürünleri, köpekler için ense damlaları ve pire tasmaları gibi birçok ürünü kliniğimizde bulabilirsiniz dedi.

Pethane Veteriner Kliniği Selçuk’ta Atatürk Mahallesi 1035 Sokak No:1/a da, Roma Pastanesinin karşısında yer alıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.