site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Pamucak minik ellerde daha temiz

Pamucak minik ellerde daha temiz
07.06.2017
A+
A-

5 Haziran Dünya Çevre Günü sebebiyle Selçuklu öğrenciler Pamucak Sahili’nde temizlik yaptı. Yarının büyükleri Dünya Çevre Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte hem temiz bir çevre için Pamucak Sahili’ni temizlediler; hem de gönüllerince eğlendiler. Sahil temizliğinin ardından fidan dikimine de katılan öğrenciler bu anlamlı günü bir piknikle noktaladılar.

Dünya Çevre Günü sebebiyle Pamucak Sahili’nde düzenlenen etkinliğe Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı ve Başkan Yardımcısı Tülay Ayarman da katıldı. Velileri ve öğretmenleriyle birlikte Pamucak Sahili’ni temizleyen İsabey Okulu birinci sınıf öğrencileri, Pamucak Sosyal Tesisleri’nde fidan da diktiler.

Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Bakıcı; “Çevre bize gelecek nesillerden kalan bir emanettir. Biz bu emanete sahip çıkmak; ona en iyi şekilde bakmak zorundayız. Bugünkü etkinlikte görüyorum ki; çevre emin ellerde. Çocuklarımız çevre konusunda gerçekten çok bilinçli. Çevrecilik bilincinin bu yaşlarda kazanılması yarınlarımıza atılan tohumlardır. Bu tür etkinliklerle gelecek nesli çevre konusunda erken yaşlarda kazandırmayı amaçlıyoruz” dedi. Öte yandan etkinliğe katılan İsabey Okulu birinci sınıf öğrencileri de temiz bir çevrenin her zaman takipçisi olacaklarını söylediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.