site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Özgür Aydoğan: Odamız Artık Fen Adamı Belgesi de Verecek

Özgür Aydoğan: Odamız Artık Fen Adamı Belgesi de Verecek
24.09.2021
A+
A-

Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası 2. Başkanı Özgür Aydoğan yaptıkları çalışma sonucunda elektrik tesisatçılığı alanında faaliyet gösteren esnafların “Fen Adamı Belgesi” alma aşamasında karşılaştıkları zorluklar son bulduğunu söyledi.

Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası 2. Başkanı Özgür Aydoğan yürüttükleri çalışma hakkında şu bilgileri paylaştı;

“Daha önce Sicil Memurunun Selçuk ilçesine gelmesini sağlayarak esnaflarımızın İzmir veya çevre ilçelere gitme sıkıntılarına son vermiştik. Esnafımız bu hizmetimizden çok memnun kalmıştı. Şimdide elektrik tesisatçılığı yapan esnaflarımızın sıkıntına son vermek için kolları sıvadık. Odamıza kayıtlı olarak elektrik tesisatçılığı faaliyeti gösteren üyelerimizin Fen Adamı Belgesi alabilmek için ilgili olduğu ihtisas odalardan Fen Adamı belge alma zorunluluğundan dolayı karşılaşmış oldukları zorluklar vardı. Esnaflarımız bu konuyu bize ilettiklerinde hemen harekete geçtim, oda olarak gerekli görüşmeleri ilgili kuruluşlar ile yaptıktan sonra tamamlamamız gereken işlemleri hızla yerine getirdik. İzmir çapında konu ile ilgili değişiklere hızla uyum sağlayarak bu belgeyi vermeye başlayan birkaç odadan biriyiz. Artık üyemiz olan ilgili esnaflarımız bu belgeye odamızdan kolayca ulaşabilecekler” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.