site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Özgün Teknoloji Haberlerinin Adresi: Webtekno

Özgün Teknoloji Haberlerinin Adresi: Webtekno
04.05.2020
A+
A-

Rakiplerinin aksine özgünlüğü ve samimiyeti işin içine dahil ederek teknoloji ve bilim haberlerini 2013 yılından beri okuyucularıyla buluşturan Webtekno, son yılların en başarılı işlerinden birisini çıkarmaya devam ediyor. Webtekno’da teknoloji dünyası dışında da oyun, bilim, uzay, sinema ve dizi dünyasından birçok güncel haberlerle de öne çıkıyor.

Güncel teknoloji haberlerinin adresi ve oyun, bilim, uzay, sinema ve dizi gibi alanlarda giderek yükselişe geçen Webtekno’ya daha yakından bakıyoruz.

2013 yılından bu yana Türkiye’de teknolojiye ilgi duyan herkes için yayın yapan Webtekno, geleneksel habercilik kurallarını yıkarak takipçilerine samimi bir dille ulaşmaya devam ediyor. Diğer teknoloji odaklı haber sitelerine göre farklı bir tarz benimseyen Webtekno, çoğu platformun ciddiyetle aktardığı teknoloji haberlerini kendine has samimi bir dille aktarıyor. Hem sitesi, hem sosyal medya topluluklarıyla yıllardır okurlara yeni nesil içerikler sunuyor.

Webtekno’da teknoloji dünyası dışında bilim, sinema ve dizi, oyun gibi alanlarda da son dakika gelişmelerini kolaylıkla takip edebilirsiniz. Ayrıca 3 milyon aboneye sahip YouTube kanalında yayınlanan en yeni videoları da internet sitesi üzerinden rahatlıkla izliyebilirsiniz. İnteraktif ve güncel haber sitesi Webtekno’nun ana amacı, haberciliğin ana hedefi olan bilgi alma ihtiyacını karşılamak. Güvenilir kaynakları referans alarak yazılarını tamamlayan tecrübeli yazar kadrosu ile Webtekno ekibi her zaman okuyucusunun yanında duran bir çizgiye de sahip.

Türkiye’nin en güncel ve samimi teknoloji sitesi Webtekno size ücretsiz üyelik fırsatının yanı sıra sevdiğiniz yazıları favorilerinize ekleme fırsatı sunuyor. Favorilerinize aldığınız yazıya, dilediğiniz zaman giriş yaparak veya üye olarak erişebiliyorsunuz.

Webtekno, teknoloji denince aklına sadece akıllı telefon gelmeyenlerin adresi:


Webtekno kendini teknoloji sitesi diye tanıtıp, yalnızca akıllı telefon haberleri sunan sitelerden oldukça farklı. Teknoloji ile ilgili haber yaptığını öne süren bazı siteler içeriklerini yalnızca son model akıllı telefonlar genelinde oluşturmaktadır. Fakat şu bilinmesi gereken bir gerçektir ki, teknoloji yalnızca akıllı telefonlardan ibaret değildir. Günümüzde çoğu kişi bu yönde bir algıya sahip ola da, aslında teknoloji, insanlık tarihinin başlangıcından bu yana var olan gelişim sürecini tarif eder. Temel anlamda Webtekno da teknolojiye bu şekilde bakar. Webtekno içerikleri;bilim haberleri, donanım, giyilebilir teknoloji, internet, kripto para, mobil, mobil uygulama, otomobil, oyun, sosyal medya, sinema ve dizi, yapay zeka,uzay, yaşam, yazılım kategorilerinden oluşmaktadır. Zengin içerik havuzuyla diğer sitelerden ayrışmayı başarabilir.

Yeni bir iPhone tanıtıldığında Webtekno’da bu içeriği de bulabilirsiniz. Yeni akıllı telefonun detaylı tüm özelliklerini Webtekno’dan öğrenebilir hatta inceleme videolarını izleyebilir ve, fiyatlarına bakabilirsiniz. Demek istediğimiz, yeni iPhone hakkında bilgi sahibi olduktan sonra zengin içerikleri sayesinde Webtekno size yeni yapılmış bir bilimsel keşfin haberini de verecektir.

Webtekno takipçilerinin ücretsiz olan oyunları kaçırması neredeyse imkansız:


Teknoloji ve bilim alanında günümüzün en farklı ve en güncel içerikler paylaşan internet sitesi olan Webtekno’da eğlenceye de her zaman yer ayrılıyor. Bu anlamda favori kategorilerden biri oyun.Özellikle online oyun sektörünün hızla gelişmesi ve bu alanda oluşan kullanıcı talepleri bu kategorinin beslenmesine sebep oluyor. Bu kapsamda, bir online mecra ücretsiz oyun çıkardığında, Webtekno ücretsiz oyunlar hakkında yazılmış içerikleriyle ziyaretçinin karşısına ihtiyacı olduğu anda çıkarak doyurucu bilgiler paylaşıyor.

Webtekno’da gezinirken hem güncel teknoloji haberlerini takip edip hem de normalde çok pahalı bir oyunun ücretsiz olduğu haberini görebiliyorsunuz. Webtekno ekibi normalde ücretli olan yapımları takip edip, ücretsiz etkinlikleri ve kampanyaları takip ederek düzenli olarak okurlarıyla paylaşıyor.Oyunlara merakınız varsa en güncel haberleri ve popüler oyunları Webtekno içerikleriyle kolayca takip edebilirsiniz.

Steam, HumbleBundle, Origin, GOG ve de Uplay gibi pek çok oyun platformu üzerinden kısa süreliğine ücretsiz olan ücretsiz oyunlardan haberdar olmak için Webtekno Oyun sayfasını da takip listenize almalısınız. Böylece, oyun dünyasının en popüler yapımlarından bazılarını ücretsiz şekilde yakalama fırsatını kaçırmamış olursunuz.

Webtekno Sinemaseverlerin ve dizi müptelalarının adresi:

Abonelik usulü çalışan yeni ekranların artmasıyla izleyebileceğimiz bir dolu yeni film ve dizi üretiliyor. Canımızın sıkılması neredeyse imkansız. Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, Disney Plus, YouTube TV, HBO Now ve HBO Go gibi global örnekler, BluTV ve puhutv yerli platformlar var.Fakat bu platformlardaki içeriklerinden hangileri bizler için uygun? İşte bu oldukça zor bir soru. Bir dolu seçenek arasında zaman zaman kayboluyor ve film veya dizi izleyeceğimiz vakti, seçmeye ayırıyoruz. En kötüsü de, bazen seçimlerimiz bizi hayal kırıklığına uğratıyor. Binlerce liste içinden, sizin zevkinize göre özenle hazırlanmış listelere ihtiyaç oluyor. Webtekno işte tam da bu noktada okuyucularına özenle hazırlanmış seçenekler sunuyor.

Webtekno’da Sinema ve Dizi kategorisi altında yayınlanan listeler ve haberler, her türlü seyir zevkine hitap ediyor. Size zamandan tasarruf etmenin yanında, ıskalamayacağımız seçimler yapmamıza yardımcı oluyor. Böylece, Webtekno teknolojinin hayatımıza getirdiği başka bir alanda daha bizlere çözüm sunuyor.

Webtekno mobil uygulamasıyla fark yaratıyor:
Samsung, Huawei ve Xiaomi gibi telefonların işletim sistemi Android ve iPhone işletim sistemi iOS uyumlu mobil uygulamaları bulunan Webtekno, sizi her seferinde siteye girme zahmetinden de kurtarıyor. Webtekno mobil uygulaması sayesinde önemli haberlerin zahmetsiz size ulaşmasını sağlıyor.Sürekli geliştirilen mobil uygulaması üzerinden daha şık bir tasarımla sizi her daim güncel içeriklerle buluşturuyor.
Webtekno mobil uygulaması eknoloji, bilim ve gündeme ilişkin önemli gelişmeleri bildirim olarak gönderiliyor. Bu bildirimleri diğer haber sitelerinin uygulamaları gibi sizi sık sık yapmadan, yalnızca önemli bir gelişme olduğunda detayları hızlıca öğrenmenizi sağlayacak şekilde yapıyor. Webtekno her günün sonunda 6 önemli haberi derlediği bir bülteni de kullanıcılarıyla paylaşıyor, o güne dair yaşananları kolayca öğrenmenize imkan sağlıyor.

Webtekno’nun yenilikçi, bilgi kirliliğinden uzak gündemiyle tanışın:

Webtekno’yu eğer daha önce bir kere bile ziyaret etseniz, diğer teknolojiyi merkezine alarak yayın yapan haber sitelerinden daha farklı bir konsepte olduğunu kolayca fark edebilirsiniz. Kendi gündemini yaratan haberleri okuyucuları ile paylaşan Webtekno ekibin ana amacı, herkesi dünyada konuşulan güncel gelişmelerden haberdar etmek. Gereksiz gündemi meşgul eden klişe haberlerden uzaklaşıp kendi gündemini belirleyen Webtekno, içerikleriyle okuyucularını her zaman doğru bilgilendirmeyi amaçlıyor.

Teknoloji başta olmak bilim, donanım, giyilebilir teknoloji, internet, kripto para, mobil, mobil uygulama, otomobil, oyun, sosyal medya, sinema ve dizi, yapay zeka,uzay, yaşam, yazılım kategorileri ile ilgili gözden kaçan önemli gelişmelerden haberdar olmak, özgün makalelere ve listelere ulaşmak için Webtekno’yu takip edin. Webtekno mobil uygulamasını buradan indirmeyi ve internet sitesini takip etmeyi unutmayın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.