site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Özfatura O İsme Kefil Oldu, Oy İstedi

Özfatura O İsme Kefil Oldu, Oy İstedi
03.01.2014
A+
A-

ozfatura

İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Burhan Özfatura MHP’nin Büyükşehir adayı Murat Taşer’e kefil olduğunu açıkladı. Özfatura, “Ona her türlü desteği veriyorum. Bana ‘aday ol diyen’ gönül dostlarıma sesleniyorum. Taşer’i destekleyin, ona oy verin” dedi.İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Burhan Özfatura’dan seçim öncesi kritik açıklamalar geldi. Özfatura, belediye başkanlığı yaptığı dönemde en yakınında bulunan isimler arasında olan ekip arkadaşı MHP Büyükşehir Adayı Murat Taşer’e açık destek ilanında bulundu. Özfatura, Taşer’e güvendiğini, ona referans olduğunu açıkladı.

Özfatura, “Murat Taşer sevdiğim, saydığım bir kardeşimdir. Belediye başkanlığı yaptığım dönemde en zorlu ve kritik işlerin üstesinden geldi. Biz kendisi ile uyumlu çalıştık. Asla partizanlık yapmaz. Ekip çalışmasına uygun bir kişidir. İzmirliler kendisini CHP ve AKP arasında mecbur hissetmesin. Çıkıp ‘nasıl olsa başaramazlar, o oranları düşük’ denilmemelidir.  Belediye başkanlığında şahıs ve kişilik çok önemlidir. Maalesef siyasette ‘şansı zayıf’ yaklaşımı ağır basınca olanlara alternatif yeni isimler ve oluşumlar da çıkmıyor. Bu handikabın önüne geçilmesi de gerekir” dedi.

SEVENLERE SESLENDİ
Bu dönem seçmenin politik davranmamasını isteyen deneyimli isim Özfatura, seçmene çağrıda bulundu. Özfatura, “Bana bu süreçte ‘aday ol başkanım’ diyenler oldu. Sevenlerime sesleniyorum. Onlardan rica ediyorum. Bana destek veren, oy vermek isteyenler Taşer’e oy versinler. Her zaman onun yanındayım. Bu süreçte işin mutfağında aktif görev alacağız. Belediye başkan adayının ön planda olması lazım… Benim kanaatin proje ve üretim merkezinde yer almak” diye konuştu.

KOCAOĞLU ONUN KADAR DEĞİLDİ
Özfatura, Taşer’in İzmir’de tanındığını, bilindiğini ve duruşunun takdir gördüğünü de ifade etti. Özfatura, “ Aziz Kocaoğlu aday olduğunda Taşer kadar bile tanınmıyor ve bilinmiyordu. Bornova’dan gelirken kendisini bilen insan sayısı azdı. Başaralı olacağına inancım sonsuz” ifadelerini kullandı.

250 PROJE HAZIR
Murat Taşer de yaptığı açıklamada 250’ye yakın projenin hazır olduğunu söyledi. Taşer, “İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde çok değerli bürokrat arkadaşlarımız İZSU, fen işleri, arıtmalar, park bahçe konusunda projeleri var. İmar konusu da şekillendirilmiştir. Biz, Büyükşehir’in açıkladığı projeleri göz önüne alacağız. Zaten 200’e yakın proje şu anda duruyor. Bu ben gelmesem de yürüyecek çalışmalardır. Biz planlamaya alınmayan, geride kalan projeleri de dahil edeceğiz.  Bütçeden kaynak aktarılan işlere artı olarak 50 tane daha ekleyeceğiz.  Toplamda 250 projeyi bulmuş olacak. İzmir’de sorun yaşanacak tek proje tramvaydır. Tartışılıyor. Devlet Planlama Teşkilatı da zaten çekinceli onay verdi. Yeniden gündeme getirilebilir. Başkan Aziz Kocaoğlu’nun da zaten kafası kurcalanıyor” dedi.
aday (120)

aday (129)

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

 

YORUMLAR
  1. taksici çakır sülo dedi ki:

    bşkanım ne mutlu sana daha şimdiden büyük başkanın gözüne girmişsiniz gözleri senin üstünde