site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Özel eğitimde destek başvurusu başladı

Özel eğitimde destek başvurusu başladı
17.08.2015
A+
A-

minik-kelebekler (1)

Özel okullarda eğitim görecek olan öğrencilere verilen destek için başvurular başladı. 2 Eylül’de tamamlanacak olan başvurular için Minik Kelebekler Anaokulu da öğrencilerine detaylı destek veriyor.

Selçuk’ta 2 yıl önce hizmete giren Minik Kelebekler Anaokulu kısa sürede yakaladığı başarıyla ve kaliteli eğitim anlayışıyla ilçede sıkça adından söz ettiriyor. Özellikle bir eğitim kurumundan beklentileri başta güvenilirlik ve kaliteli eğitim olan velilerin tercihi Minik Kelebekler Anaokulu oluyor. Kurum yeni dönem içinde hazırlıklarını tamamlarken, hizmetlerine yenilerini de eklemeyi ihmal etmiyor. Kurum müdürü Berrin Gür Çebi, 2015-2016 dönemi için hazır olduklarını belirtirken, Milli Eğitim Bakanlığı’nın özel okullarda öğrenim görecek olan öğrenciler için verdiği destek için başvuruların başladığını belirtti. Çebi; “Başvurular 2 Eylül’de sona erecek. Kurum olarak velilerimize başvurular için gerekli yardımları yapıyoruz” diye konuştu.

Velilerin, çocuklarını güvenle emanet edebilecekleri kurum, eğitim kalitesiyle de dikkat çekiyor. Çocuklarının gelişimsel ve psikolojik takibini de yapan Minik Kelebekler Anaokulu, öğrencilerine birçok branşta ders veriyor. Yapılan aile katılımlı farklı aktivitelerle de veli-okul işbirliği sağlanıyor.

Bu yıl daha kapsamlı bir eğitim sunmak için yola çıkan Minik Kelebekler Anaokulu, kapsamlı programlar hazırladı. Öncelikle ailelerin etkinliklere daha fazla katılması için veli-okul işbirliğini arttıracak olan kurumda, velilere yönelik seminerler de düzenlenecek. Eğitici, öğretici ve eğlendirici gezi programlarının yanı sıra fen ve doğa etkinlikleri de yapılacak. Her yaş grubu kendi seviyesine göre kadrolu öğretmenden ders görecek.

YILLIK ORTALAMA 2 BİN 680 DESTEK

Okul öncesi eğitimde bir marka haline gelen Minik Kelebekler Anaokulu’nun müdürü Berrin Gür Çebi; “Her geçen yıl öğrenci sayımız daha da artıyor. Kayıtlarımız hızla devam ederken, gösterilen ilgiden de fazlasıyla memnunuz. Özel okullarda okuyan öğrenciler için verilen devlet desteği için başvurular 10 Ağustos’ta başladı. Anaokulu için öğrencilerin 48-66 ay aralığında olması gerekiyor. Yıllık ortalama 2 bin 680 liralık bir destek veriliyor. Bu konuda da gerekli yardımlarda bulunuyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.