site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Özdere’ye Tek Ziyaret Bayır’dan

Özdere’ye Tek Ziyaret Bayır’dan
27.03.2015
A+
A-

tacettin-bayir (1)

CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Tacettin Bayır’ın ilk durağı, Özdere oldu. Özdere’de, bir takım ziyaretlerde bulunan Bayır’a halkın yoğun ilgisi vardı. Burada partililerle bol bol sohbet eden Bayır’a, partililer, ‘’hiçbir aday adayıÖzdere’ye uğramadı. Sizi aramızda görmekten gurur duyduk’’ dediler.

7 Haziran Seçimleri, 2. Kurtuluş Savaşı Mücadelesi Olacaktır

Kurtuluş Savaşı’nda, Anadolu’da yaşayan farklı kimliklere sahip insanlarımız, vatanı savunmak için,  hep beraber mücadele ederek bu savaşı kazandılar.  7 Haziran’da yapılacak seçimde, Cumhuriyet ve değerlerini devam ettirmek amacıyla, muhakkak sandıkta kazanılması gereken, bir nevi 2.Kurtuluş Savaşı mücadelesi olacaktır. Sistemli olarak yok edilmeye çalışılan Atatürk İlke ve İnkilapları’nın yılmaz savunucuları olarak, bu seçimi iktidara gelerek kazanmak zorundayız. Çünkü öteki Türkiye’yi yaratanlar, Cumhuriyet değerlerini 2023 yılına kadar yok etmeye kararlı görünüyorlar. İnanıyorum ki, Türk Milleti, sandıkta, Yunanistan’daki gibi patlama yaparak, CHP’yi iktidara taşıyacak ve aydınlık geleceğin temelini atarak, ülkemizin temel taşı olmaya devam edecektir.

Bayır buradan sonra, Karabağlar’da, Bitlis İli ve İlçeleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Çiçekli gönderme

Bayır, ‘’29 Mart’ta üyelerimiz sandığa giderek, en az 5, en fazla 10 kişiyi yazacaklar. Ben üyelerin özgür iradesini, sağduyusunu, emeği göz önünde bulundurarak oylarını kullanacaklarını, kendilerini mecliste en iyi temsil edecek kişileri yazacağına inanıyorum. Bahçedeki, tek renk bir çiçek güzel bir ahenk sağlamaz. Ancak o çiçeğin farklı renklerini bir araya getiripmozaik oluşturursak, bahçe daha güzel bir hal alır. Çeşit, verim, görünüm artar.

Bayır, Yurtoğlu mahallesi’nde bulunan Malatyalılar Derneği, Balçova Aday Adayı tanıtım toplantısı ve Buca, Evka 1 mahalle toplantısına katıldı.

tacettin-bayir (2)

tacettin-bayir (3)

tacettin-bayir (4)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.