site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Osman Başterzi Engellileri Ziyaret Etti

Osman Başterzi Engellileri Ziyaret Etti
27.07.2014
A+
A-

osman-basterzi-engellilerle (1)

Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Osman Başterzi Engellileri Ziyaret Etti.

Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Osman Başterzi Goncagül Rehabilitasyon Okulu Pamucak Kampını Ziyaret Etti. Selçuk Belediyesi’nin destek ve katkıları ile Selçuk Özel Goncagül Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi öğrencileri 21-26 Temmuz 2014 tarihleri arasında Pamucak’ta yaz kampı düzenledi.

Yaklaşık kırk öğrencinin katılım gösterdiği kampta engelli öğrencilere hem iyi vakit geçirmek hem de spor yapmak için kamp boyunca her gün öğlen ve akşam birer saat yüzme eğitimi verildi.

Selçuk Özel Goncagül Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi öğretmenlerinden Erkan Kazım Cilasun Kampa bir yandan eğitimler verilirken diğer yandan da keyifli anlar yaşayan öğrencilerle birlikte gönüllü aileleri de kamp programına dâhil ettiklerini belirterek çocukların mutluluğu gözlerinden okunuyor.

Burada yaşananları herkesin görmesini isteriz dedi. Öğrencilerimize doğayla iç içe, mangal ve deniz keyfi yaşatan Selçuk Belediyemize minnet duygularımızı sunarız diyen Cilasun. Engelsiz Bir Selçuk hayalinin gerçekleşmesinin tohumları olarak gördüğümüz bu adımı önemsiyoruz dedi. Gelecek yıl için farklı projelerimiz olacak diyen Cilasun bu sezon bizim için bir deneyim oldu. Herkes çok mutlu, Selçuk Belediyesi’nin bu hizmetinden dolayı kampı ziyaret eden Başkan yardımcısı Başterzi’ye teşekkür etti.

osman-basterzi-engellilerle (2)

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Osman Baştezi sağa döndü, osman başterzi sola döndü, osman başterzi güldü, osman başterzi yemek yemek için ağzını açtı…Gazetenin finansörümü

  2. vatandaş dedi ki:

    Osman seçilenlerin içinde yine adam gibi adamdır.

    1. Anonim dedi ki:

      Adam gibi adam nasıl oluyo..