site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Osman Başterzi AK Parti’den Adaylığını Açıkladı

Osman Başterzi AK Parti’den Adaylığını Açıkladı
04.10.2013
A+
A-

osman-basterzi-adaylik

İzmir İl Başkanı Akay’ı ziyaret eden Osman Başterzi, “Kendisini aday adaylığım konusunda bilgilendirdim ve bu konudaki görüşlerinin benim açısından önemli olduğunu, partimin görev verdiği her yerde partimin bir neferi olarak çalışacağımı belirterek hedefimin Selçuk’ta 25 yıldır süre gelen CHP iktidarını sonlandırmak olduğunu belirttim” dedi.

Başterzi Selçuk’ta CHP iktidarını sonlandırma için yola çıktı
Mart 2014 yılında yapılacak olan Yerel Seçimlerde AK Parti’den aday adayı olacaklar yavaş yavaş sahneye çıkmaya başladı.
 
Yerel Seçimlerde aday adayı olacaklar için başlayan seçim takvimi işlemeye başlarken, parti yönetim kurulu üyelerinin yapılacak olan yerel seçimlerde adaylık süreci de buna bağlı olarak start aldı.
 
AK Parti’nin kurumsal kimlik yapısı ve etik kuralları çerçevesinde aday olacakların ilk önce bilgilendirmek amacı ile ziyaret ettikleri İl Başkanlığı geçtiğimiz gün hareketli saatler yaşadı. Birçok il yönetim kurulu üyesi Belediye Başkan Aday adaylıkları için görüşlerini almak ve bilgilendirmek için İl Başkanı Ömer Cihat Akay’ı İl Başkanlığında ziyaret etti.
 
Bu anlamda İl Başkanı Ömer Cihat Akay’ı ziyaret eden İl Yönetim kurulu Üyesi Osman Başterzi de Selçuk Belediye Başkan Aday adaylığı için Ömer Cihat Akay’a ziyaret etti, bilgi verdi ve görüşleri aldı.
 
Ziyaret sonrası görüşlerini açıklayan İl Yönetim Kurulu Üyesi Osman Başterzi, “Partimizin çalışma prensipleri ve kurumsal kimliği açısından Selçuk Belediye Başkan Aday adaylığım konusunda il başkanımız Sayın Ömer Cihat Akay’ı ziyaret ettim. Kendisini aday adaylığım konusunda bilgilendirdim ve bu konudaki görüşlerinin benim açısından önemli olduğunu, partimin görev verdiği her yerde partimin bir neferi olarak çalışacağımı belirterek hedefimin Selçuk’ta 25 yıldır süre gelen CHP iktidarını sonlandırmak olduğunu belirttim” dedi.
 
Başterzi sözlerini şöyle sürdürdü: “Sayın İl başkanımda adaylığımı memnuniyetle karşıladığını, 8 yıldır AK Parti camiası içinde görev yaptığımı, Selçuk Belediye Başkanlığının da üstesinden gelebileceğimi ve bu  onurlu görev için çıktığım yolda hep bizimle birlikte olacağını belirterek, samimi ve içten davranışları ile bizlere güç ve destek verdi” diyerek, adaylık başvurusunu önümüzdeki günlerde ilçe başkanlığına yapacağını belirtti.

YORUMLAR
  1. zeki dedi ki:

    zeynel hoca gelsın derler bitsin.care zeynel hoca

  2. Anonim dedi ki:

    SİZİ GİDİ YAMUK YOLCULAR SİZİ… DÜN BURDA ZEYNEL BAKICIYI YERE GÖGE SIGDIRAMAYANLAR BU GÜN ÇIKTILAR ZEYNEL KİMMİŞ BE OSMAN OLSUN DİYORLAR. YAHU SİZDE NASIL BİR MİDE NASIL BİR SİNDİRİM SİSTEMİ NASIL BİR OMURGA VAR BE KARDEŞİM. SİZLER DEĞİLMİYDİNİZ GEÇEN HAFTAYA KADAR ZEYNELSİZ OLMAZ. ZEYNEL VARSA BURDAYIZ ZEYNEL OLURSA OLUR DİYENLER. ŞİMDİ NE OLDUDA BİR HAFTA İÇİNDE HEPİNİZ OSMANCI OLDUNUZ YAZIKLAR OLSUN BE. İDEOLOJİLERİNİZE, HEDEFLERİNİZE NE OLDU. BEN ARTIK ŞUNA İNANIR OLDUM YARIN HALİL DÜZTAŞ ÇIKIP ADAYIM DESE, OSMANI 2 DAKİKADA SATACAK BİR KİTLEYE SAHİP BU AKP. HİÇ BİR ŞEY OLMAZ SİZDEN HİÇBİRŞEY. KÖY MUHTARI BİLE SEÇEMEZSİNİZ SİZ.

    1. Anonim dedi ki:

      chp çok farklı sanki. şimdilik o taraftan bi ses çıkmıyor gibi gözüksede kazanlar kaynıyor aslında. herkes hakkettiğini bulsun…

  3. tekin kalkan dedi ki:

    Zeynel hoca gel sen bagimsiz gir gider ayak sana kurulan tuzagin intikamini almis olursun.mandingo

  4. Anonim dedi ki:

    osman başkan, selçuk senin sayende şahlanacak. ne zeynel ne vefa tek çare osman başkanda…

  5. AKP selçuk ilçe dedi ki:

    Chp taraflarindan yazilip çizilenlere bakmayin partimiz aday adayligini açiklayan sayin Basterzinin arkasindadir Seçimlere kiminle girecegimiz hiç onemli degil! Kim aday olursa olsun Akp Selçugu alacak bundan emin olun! Chp tir tir titremeye devam etsin

  6. Martı dedi ki:

    AKP Selçuk İlçe, CHP hiç bir zaman tir tir titremez. Siz bu seçimlere kimle girerseniz girin CHP yine iktidarda, bunu beyinlerinize yazın ve kendinizi bu fikre alıştırın. Siz Selçuk’u hiç bir zaman yönetemeyeceksiniz. Bu zevki size tattırmayacağız.

  7. Anonim dedi ki:

    osman başterzi adaysa banko chp fark atar keşke osman başterziyi yapsalar tek isteğimiz bu .