site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Operasyon Cemaatin AK Parti’ye Golü Mü?

Operasyon Cemaatin AK Parti’ye Golü Mü?
17.12.2013
A+
A-

cemaat-akp

Aralarında bakan oğullarının da bulunduğu büyük operasyon sosyal medyada ‘Cemaatin hükümete golü’ olarak yorumlandı.

İSTANBUL’daki büyük operasyon ortalığı salladı. 3 bakan oğlu ile birlikte bir kamu bankasının genel müdürü ve belediye başkanının gözaltına alınması sosyal medyayı çalkaladı.

Gözaltına alınanlar arasında kabinenin en önemli bakanlarının çocuklarının yer alması, “Cemaat operasyonu mu?” yorumlarına sebep oldu.

Twitterda operasyon için “Cemaatin hükümete ilk golü” değerlendirmeleri yapılıyor. Özellikle İçişleri Bakanı Muammer Güler’in, kendisine bağlı polisin oğlunu gözaltına aldığından haberdar olmaması büyük yankı yarattı.

İÇİŞLERİ BAKIN SEN MİSİN BEN MİYİM?

Gazeteci Can Dündar operasyon için “Birisi, görelim bakalım İçişleri Bakanı sen misin, ben miyim’ diye soruyor’ yorumunu yaparken, Levent Gültekin, “operasyon arada kalmışlara gözdağı” değerlendirmesini yaptı.

İşte sosyal medyanın operasyonu algılayış şekli;
TWEETLEER

TWEETLEER1

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    zeynele gecen seçim oy vermiştim bu seçimde içim kan aglayarak verecektim hep söyleniyordu fakat böylesine bir ispat yoktu..oy moy yok kardeşim …3 oyum var üçüde mhp ye hiç olmazsa şaibeleri yok vatan severler..herkez baksın dalgasına yıkarsa vefa yı levent görür yıkar o kadar

  2. Vedat Timur dedi ki:

    Bırakın kimin kime ne yaptığını, alınmış mı, verilmiş mi bunu ortaya çıkarın, hedef saptırmayın ! Ortada tonlarca altın, milyonlarca Euro rüşvet ve diz boyu rezalet var ! Bunun üzerine gidileceğine kim yapmış ? neden yapmış ? hedefi saptırmayın !!!