site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Önce Dostluk Maçı Sonra Belediye Başkanı Ziyareti

Önce Dostluk Maçı Sonra Belediye Başkanı Ziyareti
04.08.2012
A+
A-

Bayındır’da Yaz spor okulları eğitimlerine devam ederken komşu ilçeler yaz spor okulları ile dostluk maçları yapıyorlar. Bayındır Kaymakamlığı, Bayındır Belediyesi, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Bayındır Spor işbirliği ile yaz spor okullarından genç kız voleybol takımı Selçuk Belediyesi Spor Kulübü genç kız voleybol takımı dostluk maçı yaptı.

Yaz spor okulu voleybol antrenörleri Olcay FİDAN, Deniz Evren ÖZKUL ve Selçuk Belediye Spor Voleybol Antrenörü Naci AYDIN’ın organize ettiği maç Bayındır Belediyesi Kapalı Spor Salonunda oynandı.

Centilmenlik havasında geçen maç sonrasında oyuncular toplu halde yemek yiyip hatıra fotoğrafı çektirdiler. Bayındır ve Selçuklu sporcular İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdür Vekili Erdal İnce ve antrenörlerle beraber Bayındır Kaymakamı Mehmet Makas’ı ve Belediye Başkanı Mehmet KERTİŞ’İ makamlarında ziyaret ettiler. Bayındır Belediyesi Tarihi Tekel Hanı hizmet binasındaki başkanlık makamındaki ziyarette Belediye Başkanı Mehmet Kertiş;”Bayındır ve Selçuklu sporcu kızlarımızın bir arada ziyaretlerinden memnuniyet duydum. Geleceğimiz olan gençlerimize yönelik olarak sadece İstanbul’daki büyük sinema salonlarında olan teknolojik altyapıya sahip localı sinemamızı ve özel şelalesi, modern oturma gruplarının olduğu kafetaryamızı yakın bir zamanda açacağız. Gençlerimize sözlerimizden birini yerine getirmiş olacağız.Belediye olarak yaz spor okullarına verdiğimiz destekle birlikte Belediye olarak gençlerimize yönelik sosyo-kültürel hayatın artırılması için kültürel faaliyet ve etkinliklerin düzenlemesi konusunda altyapı çalışmalarımız var”.Başkan Mehmet Kertiş Bayındır’da bu tip organizasyonlara ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyacağını ifade etti.

İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdür Vekili Erdal İnce ise Bayındır Kaymakamlığının ve Bayındır Belediyesinin destekleriyle yaz spor okullarımız devam ettiğini, yıl boyunca müdürlük olarak farklı etkinlik ve sportif kurslar düzenleyeceklerini söylerken, Selçuk Belediyesi Spor Kulübü voleybol antrenörü Naci Aydın Belediye Başkanı Mehmet Kertiş’e misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.