site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Ölüm kavşağı’nın Avrupalısı

07.11.2015
A+
A-

Torbalı’daki Kemalpaşa Kavşağı’nda alınan önlemlere rağmen kaza riski azalmıyor. İlçe içinde “Avrupai Kavşak” olarak nitelendirilen Kemalpaşa kavşağında seyir eden araç sürücüleri adeta ölüm ile dans ediyor
TORBALI’DAKİ Kemalpaşa Kavşağı’nda alınan önlemler ve yapılan düzenlemelere rağmen kaza riski azalmıyor. İlçe içinde “Avrupai Kavşak” olarak nitelendirilen Kemalpaşa Kavşağı’nda araç kullanmak mecburiyetin kalan sürücüler, adeta ölüm ile dans ediyor. Torbalı Belediyesi’nin “ölüm kavşağı” etrafında yaptığı çalışmaya rağmen sürücülerin kavşaktan geçiş yaparken zor anlar yaşadığı gözlemleniyor.

“ÖLÜM İLE BURUN BURUNAYIZ”

BÜYÜK araçların da kullanmak zorunda olduğu kavşakta çok büyük tehlikeleri kıl payı atlattıklarını belirten araç sürücüleri, “Bu kavşaktan her geçtiğimizde aracımızın içinde resmen kelle koltukta gidiyoruz. Aynı zamanda büyük araçların da geçtiği bu yolda çok büyük korku içinde araç kullanıyoruz. Bir an yapacak olduğumuz hata ve gösterecek olduğumuz dikkatsizlik burada bizi hayatımızdan edebilir. Birçok kez kaza olduğunu görüyoruz. Fakat her ne kadar dikkat edersek edelim bazen karşıdaki kişinin yaptığı hata sebebiyle biz canımızdan olabiliriz” şeklinde görüşlerini dil getirdi.

EN ÇOK KAZA BU KAVŞAKTA OLUYOR

TORBALI’DA en çok kaza Kemalpaşa kavşağında meydana geliyor. Yapısı itibariyle kavşakta yapılacak en ufak bir hatanın çoğunlukla affı olmuyor. Çok büyük kazaların meydana geldiği Kemalpaşa Kavşağı’nda neredeyse her gün maddi hasarlı kazanın olduğu gözlemleniyor. Torbalı halkı ve büyük ticari araç kullanıcıları kavşağın içerdiği tehlikeden dolayı dizaynının değiştirilmesini istiyor.
BURAK AKTAŞ-torbaliege.net

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.