site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Okul Müdürleri Toplantısı Yapıldı

Okul Müdürleri Toplantısı Yapıldı
11.10.2020
A+
A-

Selçuk Kaymakamı Ekrem İnci 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı için Kaymakamlık Konferans Salonunda yapılan Okul Müdürleri toplantısına katıldı.

Selçuk İlçe Kaymakamı Ekrem İnci yaptığı açılış konuşmasında, “Tüm okullarımızda covit-19 tedbirlerimizi aldık, Maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak tüm sınıflarımızda önlemlerimizi alıyoruz. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize daha iyi şartlarda eğitim ve çalışma imkânı sunabilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemizdeki güçlü dinamiklerle hep birlikte elbirliği yaparak iyi derecede olan eğitim seviyemizi daha da yükseltmenin gayreti içerisinde olacağız. Ülkemizin günümüz dünyasında daha fazla söz sahibi olabilmesi için dünyadaki gelişme ve değişmeleri iyi tahlil etmemiz, çok çalışmamız, olması gereken seviyelere çıkmamız ve bilgi tüketen değil; bilgi üreten, teknoloji tüketen değil, teknoloji üreten bir topluma dönüşmemiz lazım. Özellikle katma değeri yüksek üretimler yaparak gayri safi milli hasılamızı en üst seviyelere çıkarmak zorundayız. Bunlar da çok okumakla ve iyi seviye eğitimle mümkün olur” dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Kiraz ve tüm okul ve kurum müdürlerinin katılımıyla yapılan toplantıda covid-19 salıgını nedeniyle önlemler alınırken sosyal mesafe ve maske kuralına uyuldu. Toplantıda gündem maddeleri konuşularak karara bağlandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.