site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Okul Aile Birliği Mantı Gününde Müdürüne Veda Etti

Okul Aile Birliği Mantı Gününde Müdürüne Veda Etti
23.01.2013
A+
A-

sekiz-eylul-ilkoluku (2)İMKB Turizm Otelcilik Meslek Lisesi Salonunda Sekiz Eylül Okulu Aile Birliğinin Düzenlediği Mantı Günü Eğlencesinde Okul Müdürü Sezai Menteşe Öğrenci Velileri ve Öğretmenlerle Vedalaştı.

Geçtiğimiz hafta Sekiz Eylül İlköğretim Okulu, Temel Eğitim Okulları 50.Yıl Etkinlikleri çerçevesinde “İlk Okul ve Ortaokul Aile birliğinin” düzenlediği eğlencede Okul Müdürü Sezai Menteşe’nin tayinin Selçuk İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne çıkması üzerine öğrenci velileri ve öğretmenler Menteşe’ye başarı dileyerek veda etti.

Sekiz Eylül Temel Eğitim Okulları 50.Yıl Etkinlikleri çerçevesinde İlk Okul Aile Birliği ve Ortaokul Aile birliğinin beraberce düzenlemiş olduğu mantı gününde Menteşe’nin İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne atanması üzerine, yaptığı konuşma anında duygulu anlar yaşandı. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne atanan Menteşe,  sözlerine değerli öğretmen arkadaşlar ve sevgili veliler 20 sene önce bu ilçeye görevli olarak geldim. 20 yıldır bu ilçede görev yapıyorum. Sizlerle beraber olmaktan dolayı çok mutluyum ve sizleri çok seviyorum diyen Menteşe, bu anlamlı günde okulumuza sahip çıktığınız için de, sizleri burada görmekten dolayı onur duyuyorum.

Selçuk Sekiz Eylül Temel Eğitim Okulları “İlkokul ve Ortaokul” olarak kuruluşumuzun 50.Yılı nedeniyle düzenlenen ve 2013 yılı etkinliklerinin birincisi olan bu geleneksel mantı gününde siz değerli velilerimiz, öğretmenlerimiz ve eğitim gönüllüleri ile buluştuk diyen Menteşe veda konuşmasının sonunda misafirleri dansa davet etti.

Hep birlikte hoşça vakit geçiren öğrenci velileri ve öğretmenler yeni görevinde kendisine başarı dilediler.

HABER: Mehmet UYAROĞLU

sekiz-eylul-ilkoluku (1)

sekiz-eylul-ilkoluku (3)

YORUMLAR
  1. Muhtesin DÖNER dedi ki:

    Hayırlı olsun, selâmlar…

  2. Ali ŞİMŞEK dedi ki:

    “Eğitime adanmış bir hayat” Yolun açık olsun müdürüm. Seni hiç unutmayacağız.