site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Oktay Vural’a Selçuk’ta Büyük İlgi

Oktay Vural’a Selçuk’ta Büyük İlgi
16.02.2014
A+
A-

oktayvural-selcuk-2014 (83)

MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural Belediye Başkan Adayı Levent Görür’e destek için geldiği Selçuk’ta; “Bu ülkede artık rüşvet ve yolsuzluğa yapanlar değil, rüşvet yolsuzluğu yargılayanlar Sorgulanıyor. Ben bunları milletime şikâyet etmeye geldim” dedi.

oktayvural-selcuk-2014 (6)
Partisinin Selçuk İlçe Başkanlığını ziyaret eden Vural, gazetecilere açıklamasında, “hukuka darbe, yargıya infaz yasası” olarak tanımladığı HSYK ile ilgili teklifin, TBMM Genel Kurulu’nda “vicdanı olmayan parmaklar” tarafından kanunlaştırıldığını öne sürdü.
Seçim çalışmaları kapsamında Partisinin Selçuk ilçe teşkilatını ziyaret eden MHP Grup Başkanvekili ve MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural, rüşvet ve yolsuzluk olaylarını değerlendirerek hükümeti sert bir dille eleştirdi. Vural, Ak Parti İstanbul ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adaylarına da; gelinen bu noktada artık adaylıktan çekilmeleri konusunda mesaj gönderdi.
Partisinin Selçuk ilçe teşkilatını ziyaret eden Oktay Vural’ı Hitit Otel önünde yaklaşık 250 araçlık araç konvoyu ile karşılayan partililer şehir turunun ardından ilçe binasına geçtiler. Oktay Vural önce basın mensuplarına Türkiye’nin gündemiyle ilgili değerlendirmeler yaptı.

oktayvural-selcuk-2014 (65)
Yoğun bir meclis yaşadıklarını ve meclis sonunda hakimler ve savcılar yüksek kurulunun yoğun bir mesaiden sonra sabaha karşı kanunlaştığını, ancak bunun TBMM’de vicdanı olmayan parmaklar tarafından kanunlaştırıldığını öne süren MHP Grup Başkanvekili ve MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural; “Hukukun üstünlüğüne yemin etmiş milletvekilleri çoğunluk iradesi ile yürütmenin baskısı ve tehdidi ile parlamentodan hukuka darbe yasasını çıkardılar. Maalesef bu darbe yasası yargıya infaz yasasıdır. Yargıyı yürütmenin, yargıya şüphelinin emrine verme yasasıdır. Türkiye cumhuriyeti devleti artık bir parti devletine dönüşmektedir. Maalesef bu teklif görüşülürken parlamentoda tekme tokat uçan tekmeler, kan dökülen iddialara cevap vermeyip zorbalık uygulayan bir zihniyet tarafından baskı, tehdit bir irade kullanılmıştır. Maalesef parlamentoda yolsuzluk ve rüşvete batmış yürütmenin gölgesi ve tehdidi vardır. Dün parlamentoda görüşülen hakimler ve savcılar yüksek kurulu görüşünde kesintisiz geçirme noktasında yürütme meclis yönetimine baskı uygulamıştır. Türkiye cumhuriyetinin kara günlerinden biri yaşanmıştır. Bu mecliste milletvekilleri hür iradesi yerine TBMM yönetenler iç tüzük çerçevesinde hür irade yerine bir an önce bu yasayı çıkarma telaşı ile yürütmenin nasıl bir yolsuzluk girdabına girdiğinin kanıtı olmuştur. Telaş ve korku bundan dır. Saatlere bile tahammülleri yok bir an önce bu konuda kanser gibi her tarafa sarmış yolsuzluk ve rüşvet konusunda vatandaşlarının bilgi sahibi olmasını engellemek için savcı ve hakimlerin üzerinde bir demokrasi kılıcı oluşturulmuştur. MHP olarak biz hakimler ve savcılar yüksek kurulu düzenlemesi ile birlikte yargıyı yürütmeye emrini veren bu girişimin hukuk devletine, Anayasaya aykırı olduğunu ifade ettik, sözümüzü esirgemedik mücadelemizi sürdürdük.Ama maalesef parmaklara vicdan veremedik. Vicdansız parmaklar milletin iradesini çarpıtarak  parlamentoda bunu kanunlaştırdılar” dedi.

oktayvural-selcuk-2014 (20)
Artık parlamentoda çoğunluk iradesinin milletin hukukuna sahip çıkmadığını belirten ve Ak Parti’ye oy vermiş olan seçmenlere seslenen Vural; ” AKP’ye oy vermiş insanlarımız milli iradede kanun hazırlayın diyen vatandaşlarımız bilsinler ki, kendi iradeleri maalesef çalınmıştır. Kendi iradeleri rüşvet ve yolsuzluk çetesine girmiştir. Bu iradeyi geri almaya geldik, milletin iradesini rüşvet ve yolsuzluk üstünü örtmek için kullananların bu süreç içerisinde artık millet tarafından görevden alınması gayet açık ve nettir. Milliyetçi hareket partisi olarak milletin iradesine saygı göstermeyen bu iradeyi çarpıtan ve bu hırsızlardan açıkçası milletin iradesini kurtaracağız. MHP olarak bu konuda kararlıyız. Demokrasi içerisinde gönderdiğiniz parmaklar artık yeminlerine sadık değil. Artık parlamentonun gönderdiği hukuk üstünlüğünü savunmuyor. Artık Türkiye de rüşvet yolsuzluğu savunmak siyaset olarak kabul ediliyor.  Dolayısıyla şikayetimizi milletimize söylemeye geldik. Parlamentoda sözümüzü söyledik mücadelemizi sürdürdük. Ama seçim dönemi artık sandıklar geliyor bu milli irade çarpıtanları hesap vermesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu hesabında sandıkta verileceğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.

oktayvural-selcuk-2014 (96)
Rüşvet ve yolsuzlukla ilgili ortaya çıkan iddialar ilgili olarak değerlendirme yapan ve bu konuda delillerin ortada olduğu söyleyen Vural; “Bunlar şüphe değil, atılan adımlar var dolayısı ile rüşvet ve yolsuzlukla ilgili bu iddialar karşısında cevap bulamayanlar hesap vermekten kaçanlar rüşvet ve yolsuzluğu ortaya çıkartanları suçlama yoluna girmiştir. Artık rüşvet yolsuzluğu yapanlar değil, rüşvet ve yolsuzluğu soruşturanlar sorgulanıyor. Türkiye’nin geldiği nokta tuzun koktuğu noktadır. Bu gün rüşvet ve yolsuzlukla ilgili ortaya konulan ve medya havuzları ile ihale havuzları oluşturanlar, ihaleye fesat karıştıranlar, bu hesabı veremiyor. Çünkü artık mızrak çuvala sığmıyor. Bu ihale havuzlarıyla medya havuzlarıyla nasıl milletin bilgi edinme hakkının kısıtlandığını ve nasıl milletin hakkının peşkeş çekildiğini gayet net bir şekilde ortaya koymaktadır. Urla’da villalarda 35 yıllık villa diyenlerinin bir kısmının daha yeni olduğunu milletten saklayamayacaklardır. Villa pazarlıkları yapanlar, villadaki alafranga tuvaletlere kadar, havuzlara kadar villanın planını düzenleyenler, bu girdikleri kirli ve pis ilişkinin hesabını milletimize vereceklerdir. AK Partiye oy veren kardeşlerim; birileri gitsin ayakkabı kutularını doldursun, villa sahibi olsun, milyarlarca dolar para kazansın haram para aklansın diye bu partiye oy vermedi. Dolayısıyla bu konular ortaya çıkan son deliller ile açık ve net bir şekilde rüşvet ve yolsuzluğun boyutunu ortaya koyuyor” dedi.

oktayvural-selcuk-2014 (101)
Fezleke dosyaları ile ilgili delillerin karartılmaya çalışıldığını iddia eden Vural, “Adalet cinayeti işliyorlar. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, fezleke dosyalarının mükemmelleştireceklerine kurdukları şu düzeni bize mükemmel olarak anlatsın. Bundan sonraki süreç gayet açık ve nettir. Ben buradan ilan ediyorum Adalet Bakanı Bekir Bozdağ olmak üzere hepsi kurdukları soygun düzeninin üstünü örtmek için delil karartıyorlar, delilleri yok etmeye çalışıyorlar” dedi.

Hukuka yapılan müdahale Rıza Sarraf’ın malvarlığının ortadan kaldırılması, diğer yaşananların hukuka büyük bir müdahalenin sonuç verdiğini ortaya koyduğunu, bundan sonraki süreç içerisinde yolsuzluk ve rüşvet bataklığına batanlar değil, yolsuzluk ve rüşveti ortaya çıkartan polis, savcı ve hakimlerin yargılanmasıyla ilgili adım atılacağını söyleyen Vural, ayrıca Etiler polis karakolunun arazisi ile ilgili ortaya çıkan tabloda; bu soygun çetesinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yönetildiğini öne sürdü.

oktayvural-selcuk-2014 (104)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Mısır asıllı Türk işadamı Usame Kutub arasında geçen konuşmayı basın mensuplarına dinleten Vural; “İnşallah, maşallah yiyorlar. Sen Başbakan mısın? Kime ne iş ayarlıyorsun? Kadir Topbaş Başbakan sana ne söyledi? Bu konuda ne görüşme yaptın? Maalesef Etilerdeki polis karakolu üzerinde mükemmel bir soygun planlanmıştır” dedi.

Levent Görür Adım Adım Selçuk Belediye Başkanlığına Yürüyor
Oktay Vural Selçuk’ta yapmış olduğu konuşmada büyük bir teveccüh var Levent Görür adım adım Selçuk belediye başkanlığına yürüyor, kendisini ve çalışma arkadaşlarını tebrik ederim. Parlamento da çalınan millet iradesini inşallah onların ellerinden kurtaracağız. Sadece bu milletin malı mülkü çalınmıyor, sadece rüşvet ve yolsuzlukla bu milletin hakkı, hukuku yenilmiyor,  aynı zamanda oy veren vatandaşlarımızın da oyunun namus ve şerefi de ortadn kaldırılıyor. Milliyetçi Hareket Partisi olarak biz bu milli iradeyi çalanlardan bu milli iradeyi geri alacağız. Başarıya ulaşacağız inşallah çünkü biz haklıyız. Haksızlık karşısında hiçbir zaman susmayacağız dedi.

MHP Selçuk Belediye Başkan Adayı Levent Görür ve diğer partililerle birlikte Selçuklu esnafları ve pazar esnaflarını tek tek ziyaret eden Oktay Vural’a Selçuk’ta yoğun bir ilgi vardı.

oktayvural-selcuk-2014 (141)

oktayvural-selcuk-2014 (162)

HABERİN VİDEOLARINI AŞAĞIDA Kİ VİDEO OYNATICILARDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ..

Oktay Vural: Yargı Silahıyla Bizi Korkutamazlar Videosu

OKTAY VURAL: LEVENT GÖRÜR ADIM ADIM BELEDİYE BAŞKANLIĞINA YÜRÜYOR VİDEOSU

YORUMLAR
  1. FUAT dedi ki:

    Sabreyleyin çok az kaldı Levent Görür Geliyor derdimize derman olmaya

  2. Bülent dedi ki:

    Selçuku kurtarırsan sen kurtarırsın, ve bugün oktay bey ile pazar ziyaretlerinizde birçok kişi KURTAR BİZİ LEVENT BAŞKAN diye haykırıyordu
    yolun açık olsun
    sen iki aynı düşünceli adaya karşı teksin
    yani 2 sol kökenli adaya karşı yarışacaksın başarılar.

  3. NADİRE ÖZTÜRK dedi ki:

    SELÇUK ta VEFA ve SEMA korkusu imparatorluğunu yıkacak tek başkan LEVENT GÖRÜR helal olsun çocuğa millet vekili geldi gösteriş yapmadan halktan korkmadan halkın içinde el ele kol kola koruma ordusuz geziyorlar, helal olsun LEVENT seçim çalışması budur rozet taktığın insanların üzerinden siyaset yapmadığın için bu davranışından dolayı ölümüne seninleyiz SELÇUK ant içti sema vefa yıllardır iliğimizi kanımızı emdiler 25 senedir verdikleri vaatleri ben o zaman 33 yaşındaydım şuan 56 yaşındayım yeterin ya semanın yandaşı vefanın yandaşı bıktık artık aynı yüzleri görmekten SELÇUK belediyesi üç beş yalakanın değil SELÇUK .un belediyesi olsun diyerek tek çare MHP BAŞKANI SAYIN LEVENT GÖRÜR e oylar aklı olan değişim isteyen oylar üç hilalde birleşsin haydi SELÇUK 25 senedir kanayan yarayı durdurmanın tam zamanı

  4. xyy dedi ki:

    LEVENT GÖRÜR GELECEK SORUNLAR BİTECEK TEK ÇARE MHP YANINDAYIZ KARDEŞİM YOLUN ACIK ANLIN TEMİZ ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM

  5. Anonim dedi ki:

    bu bizim çoçuk .yakışır

  6. Anonim dedi ki:

    sessiz çoğunluğun sesli başkanı..sana güveniyoruz

  7. Anonim dedi ki:

    eyy akp liler ..eyyy chp liler..saydınızmı kaç kişi var..kaçı yövmiye almış..kaçı makarna kömür almış..işte bu yüzden biteceksiniz..yok olacaksınız..inanmış insanların önünde kimse duramaz..oktay vural şöförüyle geldi şöförüyle gitti,,koruma ordusu vali kaymakam cart cuurt yoktu anladınız demi

  8. eski selcuklu dedi ki:

    Bu secim cok cetin gececek gonlumden levent bey gecior ins olurda daha cok sunnet daha cok hayir isi yapar kac yildir sn.vefa ulgur var ama ortada birsey yok bnmde gozum kordu chp chp diodum yok arkadas bu saatten sonra MHP diorum.. Tek istegim selcuk gelissin guzellessin bunuda levent bey yapar vefa beye kalirsak 1970 li yillara adim aticaz.Ak partiye kalirsak offf diorum..ULKUCU GENCLİK İCİNDEKİ ATESİ BU SECİMDE FAZLASİYLA CİKAR..M.H.P

  9. abdullah dedi ki:

    allah yardımcınız olsun,yolunuz açık olsun

  10. hasan dedi ki:

    oktay bey mecliste sesimiz selçukta hemşerimiz oldunuz,inşallah sevenlerinizin desteğiyle levent bey belediye başkanımız olur.

  11. murat dedi ki:

    canabı allah yar ve yardımcınız olsun.

  12. hüseyin dedi ki:

    selçuklu hemşerilerimizin teveccühü ile gümbür gümbür geliyoruz.

  13. semra dedi ki:

    levent abi çalışmalarınızı takdirle izliyorum,oktay beyide sayenizde yakından görmüş oldum.ilk defa oy kullanacağım oyum sizi.

  14. serdar dedi ki:

    güzel konvoydu inşllah seçilirsin levent abi,saygılar

  15. jale dedi ki:

    oktay bey bu sevgiyi hak ediyor levent bey de selçuk için çözüm olacak tek kişi diye düşünüyorum