Selçuk Haber

Öğrencilerle Birlikte Olmanın Mutluluğu Bir Başka

ogrenciler-birlikte-olmanin-mutlulugu (1)

Okul Müdürlüğü görevi 15.09.2014 tarihi itibariyle sona eren ve şu an Belevi Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel Ortaokulu’nda Sosyal Bilgiler derslerine giren Gazi Mustafa Kemal ve Fatma Günay Ortaokullarının eski müdürü İlyas Kıroğlu; “Öğrencilerle derste birlikte olmak onlarla birlikte beraber 40 dakika zaman geçirmek bizi daha çok mutlu ediyor. Müdürlük yaparken de 6 saat yine öğrencilerle beraber oluyorduk ama şimdi tüm zamanı onlarla birlikte geçirip ders anlatıyoruz.

Öğretmenliğime beş sınıflı (birleştirilmiş sınıflı) bir okulun tek öğretmeni olarak Erzurum’un bir ilçesinde başladım. Miniklerle beraber ders yapmak onların her sene gelişimlerini görmek insana çok farklı bir duygu veriyor. Daha sonra asıl branşıma geçip Lise öğrencilerine de Coğrafya dersi anlattım. O duygu ise daha farklı bir güzellikti.

2005 yılında Selçuk’a ve Selçuklu öğrencilere bir Selçuklu olarak bir hizmetim dokunur amacıyla Okul Müdürlüğüne müracaatta bulundum. O tarihten sonra öğretmen arkadaşlarımla okulu ve eğitimi daha ileriye götürecek çalışmalara başladık sanırım başarılı olamadık ki Eylül 2014 te başarısız not aldık ve buraya gönderildik şu anda Belevi’nde öğrencilerimle beraber çok mutluyum. Bu bize belki emekli olun mesajıydı ama ben emekli olmuyorum ve hizmete devam diyorum” dedi.

Exit mobile version