site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Öğrencilerle Birlikte Olmanın Mutluluğu Bir Başka

Öğrencilerle Birlikte Olmanın Mutluluğu Bir Başka
03.10.2014
A+
A-

ogrenciler-birlikte-olmanin-mutlulugu (1)

Okul Müdürlüğü görevi 15.09.2014 tarihi itibariyle sona eren ve şu an Belevi Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel Ortaokulu’nda Sosyal Bilgiler derslerine giren Gazi Mustafa Kemal ve Fatma Günay Ortaokullarının eski müdürü İlyas Kıroğlu; “Öğrencilerle derste birlikte olmak onlarla birlikte beraber 40 dakika zaman geçirmek bizi daha çok mutlu ediyor. Müdürlük yaparken de 6 saat yine öğrencilerle beraber oluyorduk ama şimdi tüm zamanı onlarla birlikte geçirip ders anlatıyoruz.

Öğretmenliğime beş sınıflı (birleştirilmiş sınıflı) bir okulun tek öğretmeni olarak Erzurum’un bir ilçesinde başladım. Miniklerle beraber ders yapmak onların her sene gelişimlerini görmek insana çok farklı bir duygu veriyor. Daha sonra asıl branşıma geçip Lise öğrencilerine de Coğrafya dersi anlattım. O duygu ise daha farklı bir güzellikti.

2005 yılında Selçuk’a ve Selçuklu öğrencilere bir Selçuklu olarak bir hizmetim dokunur amacıyla Okul Müdürlüğüne müracaatta bulundum. O tarihten sonra öğretmen arkadaşlarımla okulu ve eğitimi daha ileriye götürecek çalışmalara başladık sanırım başarılı olamadık ki Eylül 2014 te başarısız not aldık ve buraya gönderildik şu anda Belevi’nde öğrencilerimle beraber çok mutluyum. Bu bize belki emekli olun mesajıydı ama ben emekli olmuyorum ve hizmete devam diyorum” dedi.

ogrenciler-birlikte-olmanin-mutlulugu (2)

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Sevgili kardeşim,meslektaşım!!!Eğer bu güzel ülkem Türkiye Cumhuriyeti hukuk devleti olduğuna inanıyorsak,ki öyle,hukuk mutlaka sizleri aklayacakıtır.

  2. Doğrucu Davut dedi ki:

    Değerli İlyas Hocam,siz bir eğitimciye yakışanı yaptınız.Sizi takdir etmemek mümkünmü?Siz bazıları gibi davranmıyarak kendinizin makam ve mevki peşinde olmadığınızı uyduruktan sözlerle değil bu güzel hareketinizle göstermiş oldunuz.İnşallah hak ettiğiniz mevkilere gelirsiniz.sevgiler.

  3. anonim dedi ki:

    Abartmayın bu kadar hangi eyleme katılmış?Müdür okulu yoktur.