site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Öğrenci Velileri Kahvaltı da Buluştu

Öğrenci Velileri Kahvaltı da Buluştu
18.11.2013
A+
A-

veliler-kahvaltida-bulustu (2)

Selçuk Özel Misket Anaokulu Tanışma ve Kaynaşma Kahvaltısında Öğrenci Velileri İle Bir Araya Geldi.

Özel Misket Anaokulu velileri ile tanışma ve kaynaşma kahvaltısını 17 Kasım Pazar günü gerçekleştirdi.

Şirince yolu üzerinde yer alan Bizim Ev Restoran sıcak ortamıyla öğrenci ve velilerin beğenisini kazandı. Zengin köy kahvaltısı, yeşil bir doğa öğrencilerin ve velilerin kahvaltı sonrası memnuniyetine yansıdı. Bu kahvaltı ile veliler birbirlerini tanıma fırsatı bulurken, öğrencilerde doyasıya oyunlar oynayarak eğlenceli vakit geçirdiler.

Okul Kurucusu Şerife Tuncer, aile katılımının sadece okulda olmadığını bu tür etkinliklere katılarakta olacağını belirterek, bu tür etkinliklere her zaman yer vereceğini belirtti. Bizim ev Restoran çalışanlarına hazırladıkları kahvaltı ve gösterdikleri ilgiden dolayı da çok teşekkür etti.

veliler-kahvaltida-bulustu (1)

veliler-kahvaltida-bulustu (3)

[poll id=”3″]

YORUMLAR
  1. Kuzey SORUCU dedi ki:

    Sanki bir eksiklik varrrrrrrrrrrrrrr…