site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Ödemiş Bld. Spor: 1 Efes Spor: 4

Ödemiş Bld. Spor: 1 Efes Spor: 4
26.11.2013
A+
A-

efesspor-odemisspor

U-14 ligi ikinci hafta karşılaşmasında deplasmanda Ödemiş Bld. Spor ile   karşılaşan Selçuk Efes Spor, mücadeleden 1-4 galip ayrıldı.

İlk haftayı galibiyetlerle kapatan iki ekibin karşılaştığı müsabaka orta saha mücadelesi şeklinde başladı. 8. dakikada temsilcimizin kazandığı korneri Ömer MANG kullandı ve iyi yükselen İsmail Görkem UÇAR topu filelerle buluşturarak Selçuk Efes Spor u 0-1 öne geçirdi. Gol sonrası oyunda ağırlığını hissettiren gençlerimizin ikinci golü gecikmedi. 19. dakika da ilk golün benzeri yaşandı. Kazanılan kornerde bu sefer Mustafa KAYA kafa vuruşuyla takımımızın ikinci golünü atarak, skoru 0-2 ye getirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarı oyuna istekli ve etkili başlayan taraf yine gençlerimiz oldu. 48. dakikada kazanılan penaltıyı Ömer MANG kullandı ve kalecinin uzanamayacağı yere yaptığı güzel vuruş ile Selçuk Efes Spor u 0-3 öne taşıdı. İlerleyen dakikalarda bu sefer Ödemiş Bld Spor penaltı kazandı ancak kalecimiz Tugay GÖRCAN yaptığı güzel kurtarış ile gole izin vermedi. 60. dakika da oluşan karambolde Ödemiş Bld. Spor skoru 1-3 e getirdi. Karşılaşmanın bu skorla sona ereceği beklenirken son dakikada kaleci ile karşı karşıya kalan Ömer MANG kalecinin solundan golü bularak skoru 1-4 e getirdi ve karşılaşma bu skor ile sona erdi.

SELÇUK EFES SPOR karşılaşmada
1-Tugay GÖRCAN
2-Özkan TÜL
3-Berk CECO
4-Batuhan ARICI
5-İsmail Görkem UÇAR
6-Murat ECER
7-Ömer MANG
8-Atakan GÜNGÖREN
9-Ramazan SELEK
10-HASAN ÇUBUK
11-Mustafa KAYA
12-Atakan BARIM
13-Mertcan KESKİNKILIÇ
14-Sefa Barış ŞİRİN
15-Ali GÜL
Kadrosuyla mücadele etti.

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz! Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. Adnan barım dedi ki:

    Haydi gençler başarılar dilerim.

  2. Okyay Meler dedi ki:

    Tebrikler , hepinizi tek tek kutluyorum.

  3. KADİR KARTAL dedi ki:

    Helal gençler galibiyet seriye devam .bu gençlere sahip çıkalım çünkü geleceğimiz bunlar pırlantalılar tekrar tebrikler hocamza da tebrik ederim.Saygılar