site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Oda Üyeleri Ortak Toplantı da Buluşuyor

Oda Üyeleri Ortak Toplantı da Buluşuyor
04.09.2013
A+
A-

isci_sagligi_ve_is_guvenligi

Selçuk Ticaret Odası ve Selçuk Esnaf Odası’ndan ortak toplantı… Toplantı 6 Eylül Cuma Günü Selçuk Efes Tiyatro Salonunda sat 18.00 da yapılacak.

Selçuk Ticaret Odası ve Selçuk Esnaf Odası, üyelerini bu yıl yürürlüğe giren yeni iş sağlığı ve güvenliği yasası hakkında bilgilendirmek için ortak bir toplantı düzenliyor.

İş sağlığı ve güvenliği uzmanlarının konuşmacı olarak katılacağı toplantıda yeni yasanın işverenlere getirdiği yükümlülükler anlatılacak. 6 Eylül 2013 Cuma günü Selçuk Belediyesi Efes Tiyatro Salonu’nda yapılacak toplantı saat 18.00’de başlayacak.

Yasanın yürürlüğe giren “Risk Analizi”, “Acil Eylem Planı” ve “İş Güvenliği Eğitimleri” gibi konular hakkında detaylı bilgi verilecek toplantının sonunda  soru cevap bölümü olacak, yasa hakkında merak edilen tüm sorular yanıt bulacak.

Selçuk Ticaret Odası ve Esnaf Odasının tüm üyeleri toplantıya davetlidir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.