site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

O Ses Türkiye Finalisti Yasemin Demir Selçuk’u Ziyaret Etti

O Ses Türkiye Finalisti Yasemin Demir Selçuk’u Ziyaret Etti
04.03.2014
A+
A-

yasemindemir (1)

Türkiye’de ilgiyle izlenen Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği “O Ses Türkiye Yarışması”nda finale kalarak ikinciliğe layık görülen sanatçı Yasemin Demir ziyaret amacıyla Selçuk’a geldi. Beraberinde annesi ve arkadaşlarıyla birlikte bir gün geçiren Demir Selçuk’a hayran kaldı.

Selçuk Öğretmen evinde sabah kahvaltısı yapan sanatçı ve beraberindekiler daha sonra Selçuk’un dünyaca ünlü turistik köyü Şirince’yi gezerek alış veriş yaptı. Esnaf ve köylülerle sohbet ederek bol bol fotoğraf çektirdi. Yasemin Demir ardından Yedi uyuyanlar da bulunan bir mekânda gözleme yedi ayran içti ve Selçuk’ta bulunan arkadaşlarıyla buluşarak sohbet edip hasret giderdi.

Selçuk çarşı merkezini dolaşan Yasemin Demir Selçuk’un ünlü çöp şişini yiyerek mutlu bir şekilde Selçuk’tan ayrıldı. Selçuk’u ziyaret etmekten ve dostlarıyla bir araya gelmekten çok mutlu olduğunu ifade eden yasemin Demir “Bundan sonra Selçuk’un güzelliklerini tüm dostlarıma anlatmaya ve ilçenin tanıtımını yapmaya devam edeceğim” dedi.

Haber: Mehmet Uyaroğlu
yasemindemir (2)

yasemindemir (3)

yasemindemir (4)

yasemindemir (5)

yediuyuyanlar-selcuk (1)

yediuyuyanlar-selcuk (2)

YORUMLAR
  1. emir sasa bey dedi ki:

    ÇİRKEFÇE oldu desene güzelim köy daha neler olacak görün …….

  2. uçan kamikaze dedi ki:

    sanırım orası , şirince selçuk ziyaretini yapmışsa fotoları ekleyin bakalım 🙁

  3. bilal güzelgün dedi ki:

    birde selçuk lu başkan vefayla fotoğraf çektirseymiş iyimişya