site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Nostaljik Şarkılar Dinleyenleri Büyüledi

Nostaljik Şarkılar Dinleyenleri Büyüledi
23.06.2015
A+
A-

Nostaljik Şarkılar Dinleyenleri Büyüledi (1)

Selçuk Belediyesi Ramazan eğlenceleri kapsamında ilk olarak İstasyon Meydanı’nda “Nostaljik Şarkılar” konseri düzenlendi. İftar sonrası düzenlenen konserde geçmişten günümüze hepimizin hayatında iz bırakan şarkılar Akdeniz Kent Orkestrası tarafından seslendirildi. Konseri eşi Ayşen Bakıcı ile birlikte dinleyen Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, şarkılara eşlik etmeyi ihmal etmedi.

Anne kız aynı sahnede

Selçuk Belediyesi, Ramazan ayında vatandaşların sosyal hayata daha fazla dahil olması için iftar yemeklerinin yanı sıra çeşitli etkinlikler de düzenliyor. Bu etkinliklerin ilki olan “Nostaljik Şarkılar” konseri Selçuklular’dan büyük alkış aldı. İzmir Kent Orkestrası tarafından verilen konserde solist Irmak Gürkan, İzmir Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası baş kemancısı ve aynı zamanda annesi olan Handan Gürkan birlikte sahne aldılar. Aynı zamanda Funda Arar’ın da vokalisti olan Irmak Gürkan dünden ve bugünden iz bırakan pop şarkılarını başarılı bir performansla seslendirdi. Selçuk Belediyesi tarafından kurulan iftar sofralarında oruçlarını açan vatandaşlar ardından bu güzel konserle Ramazan’ın tadını çıkardılar.

Nostaljik Şarkılar Dinleyenleri Büyüledi (2)

Nostaljik Şarkılar Dinleyenleri Büyüledi (3)

YORUMLAR
  1. 9 Eylul Ali dedi ki:

    Vayyy, guzel bir konseri kacirmisiz.

    Editore not: Boyle haber yaparken, ust veya alt koselerde bir yere o gunun tarihini koymak iyi olur bence 😉