site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Nerf ile Eğlenceye Doyacaksınız

Nerf ile Eğlenceye Doyacaksınız
04.05.2021
A+
A-

Dünya’nın en popüler oyuncaklarından bir olan nerf su tabancaları ile maceralı bir gün yaşanabilir. Birbirinden farklı renklere sahip olan nerf yaz aylarının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Nerf tabancaları hem su hem de dart tabancaları şeklinde satılabiliyor. Böylece benzersiz bir rekabet ve çekişmeli maçlar yapılabilir.

Nerf Tabanca Çeşitleri
Nerf tabancalar, pek çok modele sahiptir. Dartlarla oynanabilen nerf tabancalarının birbirinden farklı çeşitleri vardır. Son zamanlarda popüler olan Forntie, zombi, renkli gibi farklı özellik ve desenlerde satın alabileceğiniz bu tabancalar hem yetişkinler hem de çocuklar için benzersiz bir eğlence aracıdır.

Ayrıca, bu tabancaların modeline göre çok sayıda dart alabilen haznesi olması oyun sırasında heyecanı hiç kesmeden devam etmesini sağlayarak maçı daha aksiyonlu hale getirir.

Kullanımı oldukça basit olan bu tabancalara, sadece dart yükleyip anında oynamak mümkündür. Aynı şekilde su tabancaları içinde hazneye su doldurup hemen su savaşlarının içinde yer alabilirsiniz. Bu tabancaların hafif olması ve kolaylıkla kullanabilir olması en çok beğenilen özellikleri arasında yer alır.

Nerf Tabancalarının Fiyatları Nedir?
Nerf tabancalarının fiyatları özelliklerine ve modeline göre değişkenlik gösterir. Nerf tabancalarının kullanımı ve dart için yedek dartları kolaylıkla site üzerinden araştırılabilir. Birbirinden farklı nerf tabanca modellerine https://www.toysall.com.tr/nerf-377  sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca bu eğlenceli tabancaları adrese teslim olanağıyla satın almanız mümkündür.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.