site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Muharrem İnce ihraç edilecek mi? Abdullah Gül aday olacak mı?

Günlerdir tartışılan ‘Abdullah Gül CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı olacak mı’ sorusuna CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’ndan yanıt geldi. Kılıçdaroğlu ayrıca CHP’li Muharrem İnce’nin 4 Eylül’de Sivas’dan başlatacağı ‘Memleket Hareketi’ni değerlendirdi ve ‘İnce ihraç edilecek mi?’ sorusunu da cevapladı.

Muharrem İnce ihraç edilecek mi? Abdullah Gül aday olacak mı?
03.09.2020
A+
A-

NTV’de soruları yanıtlayan Kılıçdaroğlu şu açıklamaları yaptı:

ABDULLAH GÜL ADAY OLACAK MI?

“Seçimlere var, 2023’te olacak diyorlar. 2023’te olacaksa bugünden ‘2023’ün Cumhurbaşkanı adayı kim olacak’ tartışmasına gerek var mı? Bir tartışmayı kişisel baza indirgerseniz, kişi üzerinden bir tartışmaya götürürseniz ilkelerden vazgeçmiş olursunuz. Absürt bir tartışma. Önce ilkeleri konuşacağız. Biz ittifakın bir parçasıyız. Birlikte yol yürüdüğümüz bir ittifakımız var. Hükümetin dayatmasıyla, hükümetin yönlendirmesiyle bu tartışmalar yapay tartışmadır. Türkiye süratle bu tartışmaların dışına çıkması lazım.

İNCE’NİN MEMLEKET HAREKETİ

Bizim partimizin üyesidir. 4 Eylül’de Sivas’da başlayabilir. Gayet güzel yani. İtirazım yok. Türkiye’nin içindeki sorunları anlatabilir. Sorunları nasıl aşacağını anlatabilir. 

İNCE İHRAÇ EDİLECEK Mİ?

Bugün gazetelerden okudum. Bir parti üyemiz öyle bir dilekçe vermiş. Sözkonusu değil. Hatta il’e bile ulaşmamış dilekçe. ‘Birisi dilekçe vermiş hemen ihraç edelim.’ Olmaz, olmaz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.