site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Moloz atıkları toplanıyor

Moloz atıkları toplanıyor
24.07.2018
A+
A-

Selçuk Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından moloz toplama çalışmaları gerçekleştiriyor. Kentin 21 noktasında toplanan molozlar İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin dozeri ve Selçuk Belediyesi’nin iş makinaları ile Pamucak’taki ıslah alanına götürülüyor.

Vatandaşların evlerinde, iş yerlerinde ve inşaatlarda yapmış oldukları yenileme, tadilat ve her türlü inşaat işleminden sonra ortaya çıkan moloz atıklarının kent içerisinde gelişigüzel bir bırakılmaması için Selçuk Belediyesi tarafından 21 moloz konteyner toplama adresi belirlenmişti. Vatandaşların inşaat çalışmaları sonrasında çıkan artıkları kolay bir şekilde bertaraf etmeleri ve kentin görünümü açısından sağlıksız bir görüntünün oluşmaması açısından belirlenen moloz yerlerinde toplanan inşaat atıkları İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin dozeri ve Selçuk Belediyesi araçlarıyla taşınması sağlanıyor.

Konu ile ilgili bilgi veren Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Tülay Ayarman; “Yaz ayların da kentimizde inşaat faaliyetleri hızla artıyor. Ortaya çıkan moloz ve her türlü inşaat atığının sağlıklı bir şekilde toplanması için kentin içerisinde 21 nokta saptadık. Vatandaşlarımız belirlenen yerlere moloz dökme konusunda duyarlı davranıyor. Biz de İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle burada toplanan molozları şehir içinden tahliye ediyoruz” dedi.

İZSU, Doğalgaz ve Gediz Elektrik’in alt yapı çalışmalarından çıkan hafriyat atıklarının da Zafer Mahallesi’nde yarattığı toz ve görüntü kirliliği de yok edileceğini belirten Ayarman; “Çalışmalarımız kentin gereklerine göre devam ediyor. Moloz atıklarının ve alt yapı çalışmalarından çıkan atıkların yanı sıra yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla hayvan pazarı alanımız da temizlenerek hazır hale getirilmesi sağlanıyor” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.