site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

MMO Selçuk’ta ki Asansörleri Denetledi

MMO Selçuk’ta ki Asansörleri Denetledi
26.01.2013
A+
A-

vafaulgur-muratyalcinSelçuk ilçesindeki asansörlerin yıllık periyodik kontrol ve muayenelerinin yapılması için Makina Mühendisleri Odası (TMMOB) ile protokol imzalayan Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür asansör denetimleri ile ilgili raporu teslim aldı.

Geçtiğimiz yıl Selçuk Belediyesi ile TMMOB arasında imzalanan protokol gereği Selçuk Belediyesi sınırları içerisinde yer alan binaların yıllık asansör denetlemeleri Asansör Bakım ve İşletme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik hükümlerine uygunluğu kontrol edilerek Odan yöneticileri tarafından hazırlanan rapor Belediyeye sunuldu.

1 Ocak 2012 tarihinden itibaren Türkiye’deki tüm asansörlerin yıllık periyodik kontrollerinin Akredite Muayene Kuruluşları eliyle gerçekleştirilmesinin zorunlu hale getirildiğini dile getiren Makine Mühendisleri Odası Asansör Kontrol Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Melih Yalçın “ Bu çalışmayı İzmir’de 23 ilçede yürütüyoruz. Selçuk’ta bunlardan bir tanesi. Selçuk Belediyesinin ve Odamızın ortak çabaları ile birlikte bu konudaki eksiklikleri gidereceğiz. Bu anlamda başta Başkanımız Hüseyin Vefa Ülgür’e ve personeline çok teşekkür ederiz” dedi.

Asansörlerin denetimi ve bakımı konusunda Makine Mühendisleri Odasıyla protokol imzaladıklarını ve konuyla ilgili çalışma raporunu aldıklarını dile getiren Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür “Makina Mühendisleri Odası’nın bilgi ve birikimine güven duyuyoruz. Bunun için ortak bir çalışma yürütüyoruz. Mevzuat çerçevesinde Selçuk’taki asansörlerin bakımı ve yapımı konusunda belediyeye düşen bir takım görevler var. Değerli Mühendis arkadaşlarımız ve oda yöneticileri asansör bakım ve kontrolleri konusunda rapor hazırladılar. Alınan rapor doğrultusunda herkesi uyaracağız. Katkılarından dolayı Makine Mühendisleri Odası’na çok teşekkür ederiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.