site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Miss Model of Turkey 2013 Pamucak’ta Yapılacak

Miss Model of Turkey 2013 Pamucak’ta Yapılacak
28.05.2013
A+
A-

DSCN9858

Miss Model of Turkey 2013 Selçuk Pamucakta Aqua Fantasy Otelde yapılacak.

Bu yıl yirmibeşincisi gerçekleştirilecek olan “Miss Model of Turkey Yarışması” için  “SELÇUK PAMUCAK Aqua Fantasy Otel”e adeta yıldız yağacak. Birbirinden ünlü sanatçılar “Tuğba Özay”, “Nez”, “Zeliha Sunal”, “Altay” “Aslı Kökçe”, “Altuğ Dilmaç” hem Jüri Üyeliği yapacak hem de sahneye çıkacaklar. Miss Model of the Turkey & World Organizasyon Komitesi Başkanı “Çevik Süha Alpaylı” 31 Mayıs Cuma akşamı düzenlenecek olan yarışmanın Türkiye’nin en ciddi ve güvenilir Mankenlik Yarışması olduğunu belirterek “bizlere kapılarını açan her türlü desteği sağlayan “Aqua Fantasy Otel” Yönetim kurulu başkanı Rumi DOĞAY’a teşekkür ederiz. Aynı zamanda Jüri Üyeliği yapacak olan Rumi DOĞAY ve ekibi bu yarışmanın en güzel şekilde yapılması için her türlü desteği sağladı” dedi.

“Yarışmamızın birincisi bu yıl yine beş kıtadan 70 ülke modellerinin katılımıyla kasım ayında Çin Halk Cumhuriyeti’nde 25’ncisi gerçekleştirilen olan “Miss Model Of The World”  yarışmasında ülkemizi temsil edecek.

İkinci güzelimiz ise Arnavutluk’un başkenti Tiran’dan gerçekleştirilecek “Miss
Globe” yarışmasında ülkemizi temsil edecek. Üçüncü güzelimiz ise Malezya’da yapılacak “Miss Bikini of the Universe” yarışmasında ülkemiz adına katılacak” dedi

31 Mayıs 2013 Cuma akşamı Kuşadası Aqua Fantasy Otel’de gerçekleştirilecek olan final gecesinde ünlü sanatçılar jüri üyeliği yaparak sahneye çıkacak, Türkiye Mankenler Kraliçesi yarışmasının bu seneki sürpriz jüri üyesi ise 2012 yılı “Miss Model of the World” kraliçesi Rus güzeli Kristina Oparina olacak.
Ünlü model yarışmada jüri üyeliği yapmak için SELÇUK AQUA FANTASY OTELE gelecek.

Yarışmaya katılan Yarışmacılarımızın listesi aşağıda ki gibidir;

1)    Bircan Birinci
2)    Burcu Geyik
3)    Canan Bilici
4)    Damla Şentürk
5)    Derya Balcı
6)    Doğa S. Topçam
7)    Ebru Sertbay
8)    Ezgi Hasavcı
9)    Ezgi Mutlu
10)    Ezgi Yürümez
11)    Ezgi Zombıyıkoğlu
12)    Gizem Demiray
13)    Gökçe Üstgül
14)    Hande Oğuz
15)    Merve Açıkyol
16)    Merve Aydoğan
17)    Merve Özgül
18)    Özge Yüksel
19)    Pınar Şimşek
20)    Sahra Işık
21)    Serra Sarıoğlu
22)    Sevinç  Meşe
23)    Sezen Üstek
24)    Şiir Yolaçan
25)    Tuğba Bayrak
26)    Tuğçe Aral

İstanbul 11 Yarışmacı
İzmir     5 Yarışmacı
Ankara   10 Yarışmacı ile katılıyor.

DHA VEYSEL EROL SELÇUK

DSCN9848

DSCN9861

DSCN9904

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.