site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Misket Anaokulunda Ataya Saygı Etkinlikleri

Misket Anaokulunda Ataya Saygı Etkinlikleri
13.11.2015
A+
A-

Selçuk’ta faaliyet gösteren Misket Anaokulu, öğrencileri sınıf öğretmenleri yönetiminde Atatürk’e olan sevgi ve saygılarını yaptıkları sanat eserleri ile somutlaştırdılar.

Atatürk ilke ve inkılâplarının takipçisi olduklarını söyleyen okul kurucusu Şerife Tuncer çocuklar ile Atamıza olan saygı, sevgi ve minnettarlığımızı yaptığımız etkinlikler ile somutlaştırdık. Öğretmenlerimizin çabaları sonucu bu yılda çok güzel eserler ortaya çıktı, bunları artık geleneksel hala gelen “Ataya Sevgi” sergimiz ile okul koridorlarına asarak ziyaretçilerimize açıyoruz dedi.

Sergi açılışı Atatürk ve silah arkadaşları için saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması, günün anlamını anlatan konuşma ile başladı. Daha sonra piyano eşliğinde öğrenciler Atatürk sevgisini anlatan şarkılar ile müzik öğretmenleri yönetiminde seslendirdiler.

Yoğun katılımın olduğu sergi çok beğenildi ve okul yönetimi ve öğretmenler ziyaretçiler ve veliler tarafından tebrik edildi.

misket-anaokulu-ataturk (3)

misket-anaokulu-ataturk (2)

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin Buraya Tıklayınız !
https://www.facebook.com/selcukhaber
Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin Buraya Tıklayınız !
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.