site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Misafir öğrencilere sınırsız hizmet

Misafir öğrencilere sınırsız hizmet
05.10.2015
A+
A-

foto (3)

Çevre ilçelerden gelen ve eğitimlerini Selçuk’ta devam ettiren öğrenciler, evlerindeki huzuru Selçuk Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Konuk Evinde buluyor. Selçuk Belediyesi, 24 kişilik kapasitesi bulunan öğrencilere hizmette sınır tanımıyor.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da çevre ilçelerden gelen öğrencilere kucak açan Selçuk Belediyesinde, Prof. Dr. Türkan Saylan Konuk Evinde kayıtların devam ettiği bildirildi. 24 Öğrenci kapasitesi bulunan yurda şu ana kadar 10 öğrencinin müracaat ettiği ve kayıtların devam ettiğini belirten yetkililer, konuk evinde kalan öğrencilere her türlü hizmeti sunduklarını, en önemlisi de öğrencilerin kendi evlerindeki rahatlığı sağladıklarını kaydettiler. Lise düzeyinde okuyan öğrencileri ağırlayan Konuk Evinde sabah kahvaltısının yanı sıra öyle ve akşam yemeği verildiğini hatırlatan yetkililer, ayrıca öğrencilerin haftanın 4 günü öğretmen eşliğinde etütte katıldığını da kaydettiler.

Onlar bize emanet, ailelerin içi rahat olsun

2015-1016 Eğitim Öğretim Yılının başlaması ile birlikte eğitimlerini Selçuk’ta sürdüren öğrenciler, Selçuk Belediyesi bünyesinde hizmet veren Prof. Dr. Türkan Saylan Konuk Evinde kalmaya başladı. Konuk Evinde kalmak isteyen öğrenciler için müracaatların devam ettiğini belirten Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, “Amacımız öğrencilerimizi çok rahat ve huzurlu bir ortamda eğitim almalarını sağlamaktır. Aileler rahat olsun, buradaki çocuklarımız bizlere emanettir. Onları en iyi şekilde ağırlamak bizlerin görevidir.  Tek isteğimiz derslerine arzu edilir düzeyde ilgi göstermeleri, yani çalışmalarıdır. Tıpkı geçen yıl olduğu gibi okullarında dereceler kazanıp, mutlu olabilecekleri alanlarda yol kat etmeleri. Bu bağlamda Belediyemiz bünyesinde hizmet veren kız öğrenci yurdumuzda her türlü imkanları sağlayarak öğrencilerimizin başarılı olmaları için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. Eğitimleri için çevre ilçelerden gelen kız çocuklarımız bu hususta belediyemize başvurabilir. Ben bu kapsamda 2015-2016 eğitim öğretim yılının tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.