site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Minikler Yeni Yıla Yandım Çavuş’ta Girdiler

Minikler Yeni Yıla Yandım Çavuş’ta Girdiler
01.01.2015
A+
A-

misket-yilbasi (4)

Selçuk Özel Misket Anaokulu öğrencileri, Yandım Çavuş’ta unutulmaz bir yılbaşı balosu gerçekleştirdi. Mutlulukları yüzlerinden okunan minikler, gece boyunca doyasıya eğlendi. Yandım Çavuş Restoran ve Düğün Salonunun eşsiz ortamında kendinden geçen öğrenciler, yeni bir yılı coşkuyla karşıladı.

En güzel kıyafetleri ile baloya katılan minik öğrenciler, Noel Baba ve çizgi roman karakterleri ile unutulmaz bir gece yaşadı. Çocuklar yüz boyama ve şekilli balonlar ile oynarken anne babalarda canlı müzik eşliğinde oynayarak çok eğlendiler.

Çocuklarının mutluluğuna tanıklık eden öğrenci velileri ise, bu güzel geceden dolayı hem anaokulu yetkililerine hem de salon sahiplerine teşekkür etti.

Özel Misket Anaokulu kurucusu Şerife Tuncer misket ailesi olarak tüm velilerimizin ve tüm halkımızın yeni yılını kutlar ülkemiz ve dünyamız için hayırlı bir yıl olmasını dileriz dedi.

Hem eğlenceli hem de yorucu bir dönemi geride bırakan minikler, koca bir yılın yorgunluğunu eğlenerek attılar. Yandım Çavuş’ta gerçekleşen muhteşem yılbaşı balosu akıllarda eğlence dolu güzel bir anı bıraktı.

HABER: SEDA KONUKSELÇUK HABER

misket-yilbasi (2)

misket-yilbasi (5)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.