site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Minikler İçin Kermes Düzenlendi

Minikler İçin Kermes Düzenlendi
05.09.2014
A+
A-

kermess

Özel Selçuk erkek yurdu, Eylül 14’te açılacak olan Çocuk Gelişim Merkezi yararına kermes düzenledi. Birbirinden leziz yiyeceklerin sergilendiği kermes Selçuk halkından yoğun ilgi gördü.

Yurt sorumlusu Mustafa Açık, sayılı günler sonra hizmet vermeye başlayacak olan Çocuk Gelişim Merkezi adına düzenlenen kermesin ilgi gördüğünü belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti. Selçuk Belediyesi’nin de desteği ile açılacak olan Merkezde 4-6 yaş arası miniklere eğitim verilecek.

Selçuk halkının bu konuda özverili davranıp ilgi ve alakalarını esirgemedikleri için mutlu olduğunu vurgulayan Mustafa Açık, Çocuk Gelişim Merkezimiz için düzenlemiş olduğumuz kermeste elde edilen tüm gelir yavrularımız adına kullanılacaktır. Onların kişisel ve sosyal ihtiyaçlarının karşılanması ve iyi birey olarak topluma kazandırılması bizim başlıca görevlerimiz arasındadır” dedi.

Haber: Seda Konuk

kermes

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.