site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Minikler Yürüyerek Gittikleri Maçtan 1 Puan Aldı

Minikler Yürüyerek Gittikleri Maçtan 1 Puan Aldı
05.04.2013
A+
A-

selcuk-genclik-spor-minikler

Selçuk Gençlikspor, 13 yaş altı takımı Ödemiş Gençlikspor’la 2-2 berabere kaldı

Kombuçay’ın büyük desteğini arkasına alan Selçuk Gençlikspor,  bütün imkansızlıklara rağmen bende varım diyor. Kendi evinde Ödemiş Gençlikspor’u ağırlayan 13 yaş altı Selçuk Gençlikspor futbolcuları ilk yarısını 2-0 sıfır önde bitirdiği maçta üstünlüğünü koruyamayarak 2-2 berabere kaldı. Son derece çekişmeli geçen maçta oyuncular büyük alkış aldı.

Tabanvay sahaya…

13 yaş altı oyuncuları maçı oynamak için stada yürüyerek gitti. Hocaların gönüllü hizmet ettiği kulübün tüm imkânsızlıklara rağmen başarı için çaba sarf ettiğini söyleyen Yönetici Sönmez Akbaş “Ailelerin manevi desteği bizi mutlu ediyor. Hazırlık maçı dahil  çocuklarımızı yalnız bırakmayan tüm anne babalara teşekkür ediyorum. Onların sosyalleşmesi için bütün bunlar gerekli” dedi.

Selçuk Gençlikspor’un altyapı hocası Turan İşbilir ise  “tüm yokluklara rağmen bu çocukları yalnız bırakmayacağız. Değil sahaya yürümek sürünsek bile hedefimize ulaşacağız” diye konuştu. Çim sahada belediyenin oynamalarına izin vermediğine de değinen İşbilir,  Selçuk halkını desteğe çağırdı.

esenerban

YORUMLAR
  1. Anonim. dedi ki:

    “Tek sorun şu” adlı vatandaş!!!ipe un serme?1-Sor bakalım İstanbul B.Ş.B.diyesi antrenman sahalarını başka klüplere tahsis ediyormu?2-Ankara büyük şehir belediyesi kendi sahalarını başkalarını tahsis ediyormu?3-Sizlerin çalışabileceği saha ve salon ilçemizde var ,sizlerin işine gelmiyor,istiyorlar ki vatandaş hem dükkan işletsin o arada takım çalıştırmış olsun?4-Beyler bırakın ucuz pazarlamalara.
    Spor ile uzaktan ,yakından ilintisi olmayan insanların bir şekilde bir yerlerde olabilmek için kendisini meşrulaştırmak isteyen vatandaşın önce kendisi ile bir öz eleştiri yapması gerekiyor.Selçuk Belediyesi o kişiye umduğundan fazla yardımcı olmuşturrrrr!!!neden şimdi yakınıyor,biraz kendisini sorgulasın.

  2. Anonim dedi ki:

    Belediye spor hocası hem öğretmenlik yapıyor yani devlet memuru hem hocalık hemde karateci :).

    öğretmen adam hocalık yapar da Dükkan işleten adam antrenörlük yapamaz mı.

    Saydığın kulüpler profesyonel kulüp olduğu için UEFA kriterlerine göre kendi tesisleri olması gerekir.

    Ayrıca saydığın belediyelerin onlarca tesisi var bu tesisleri istanbulda 400 ün üzerinde takım kullanıyor. Bornova sahası belediyenin 15 takım kullanıyor sadece bornova bld spor değil.

    hala soruma cevap alamadım TÖREN ALANI NEDEN DİĞER İKİ TAKIMIMIZA VERİLMİYOR.

    Belediye spor hocası istemediği içinse olabilir tabi adam istediğini dövüyor istediğini kovuyor.

    ilk düşünce yıllar önce minik maçları orada oynanırken saha avantajını lehine çevirmekti bld spor idmanlarını orada yapar maça orada çıkar efes spor gençlik spor minikleri yağmurda karanlıkta efese giderdi. Dar görüşlü zihniyet düşünürdü ki ben avantaj sağlarım maçları kazanırım ama cacık olmazdı.

    Hakemle kavga rakiple kavga seyirci ile kavga yeni trend çalışanınla kavga 🙂

  3. şehmus dedi ki:

    sayın Altyapı : Anonimin yerine ben cevaplarım sorunu
    Selçuk belediye Spor futbolcuları Ayrıcalıklıdır çünkü onlar bu ilçenin gençleri biz yunanistan gençleriyiz ( gerçi yunanlılara bizden daha çok sahip çıkıyorlar ya ) Onlar bu ilçe için oynuyor , sanki biz başka ilçenin adına oynuyoruz.Bizim verdiğimiz vergilerle , paralarla yapılan bu spor tesisi tüm selçuk halkına açık özellikle selçuk belediye spor oyuncularına ama ; SELÇUK GENÇLİK SPOR VE SELÇUK EFES SPOR’a kapalı. Ben başka birşey söylemek istemiyorum anonim ile yüz yüze olsak daha güzel ve detaylı konuşurduk … SÖNMEZ HOCA VE FAHRİ HOCA’nın Selçuk gençlerine verdiği desteği inanıyorumki selçuk belediyesi vermemiştir .Ben Sayın hocalarıma birkez daha teşekkür ediyor ve ellerinde öpüyorum…

  4. anonim kardeş dedi ki:

    belediye elinden gelen yardımı yapıyormuş,peki sana bir soru: hadi buna cevap ver..
    biz sönmez hocayla belediyeye gidip maçlara gidebilmek için maç günlerinde bize araba tahsis edilmesi için dilekçe verdik,belediyenin cevabı: belediyenin size verebileceği araba imkansızlıklardan dolayı yoktur. yardım yapamayız. inanmıyorsan cevap yazısını gel okutalım sana,tabii okuman yazman varsa,sen burada varsayımlar üzerinden niye konuşuyorsun,elindeki belgelerle konuş ispatla yada onun bunun yalakalığını yapmak sana bişey kazandırmaz sönmez hoca’dan iftiralarından dolayı özür dile ve birdaha bu sitede yersiz ve gereksiz konuşma..

  5. HASAN ÇUBUK dedi ki:

    Bu kadar zor şartlarda bile böyle bir sonuç bana göre çok iiiiii bir sonuç onları tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliorum SELÇUK EFES SPORDAN HASAN