site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Minikler 23 Nisan Coşkusunu Erken Kutladı

Minikler 23 Nisan Coşkusunu Erken Kutladı
14.04.2016
A+
A-

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencilerinin hazırladıkları ekinlik, renkli görüntülere sahne oldu.

Kreş bahçesinde düzenlenen etkinliğe minik öğrencilerin aileleri başta olmak üzere Selçuk Belediye Başkan Yardımcıları Ali Karakurt ve Tülay Ayarman da katıldı. Minik öğrencilerin hazırladıkları birbirinden güzel etkinlikler, velileri oldukça mutlu etti. İlk olarak minik öğrencilerin sundukları Halk oyunları gösterisi tüm katılımcılardan büyük alkış alırken, masal kahramanlarının minik öğrenciler ile birlikte söyledikleri şarkılar ve oyunlara veliler de eşlik etti.

Hem eğlence hem dayanışma

Geçtiğimiz günlerde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında “Ayakkabısız çocuk kalmasın” kampanyası başlatan Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi, çocuk bayramını birbirinden güzel görüntülerle hazırladıkları etkinliklerle kutladılar. Minik öğrencilerin yapmış oldukları çeşitli faaliyetler ve el becerilerinin de sergilendiği etkinlikte “Ayakkabısız çocuk kalmasın” kampanyasına da büyük ilgi gösterildiği görüldü. Öğrenci velileri, çocuklarına küçük gelen ve kullanmadıkları çocuk ayakkabılarını Kreş bahçesine konulan ayakkabı sepetine bıraktı.

Çocuklar doyasıya eğlenecek

Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevinin başlattığı bu önemli kampanyaya destek olan tüm ailelere teşekkür eden Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Ali Karakurt, bu vesile ile tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk bayramını kutladığını belirtti. Minik öğrencilerin yaptıkları “Leylek” temalı el becerilerini tek tek inceleyen ve minik çocukları tebrik ettiğini belirten Karakurt, “Belediyemizin 18-23 Nisan tarihleri arasında düzenleyeceği 1. Uluslararası Selçuk Leylek ve Doğal Yaşam Festivalimizi de çocuklarımızın ve doğa sevenlerimizin beğenisini kazanacağı renkli görüntülere sahne olacak. Bu vesileyle herkesi festivalimize bekliyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.