site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Minik yüzücüler sertifikalarını törenle aldı

Minik yüzücüler sertifikalarını törenle aldı
31.08.2016
A+
A-

Sosyal etkinlikler kapsamında yaz kursları açan Selçuk Belediyesinin, 2016 yılı yaz yüzme kursu sona erdi. Kursa katılan 150 öğrenci, katılım belgelerini düzenlenen törenle aldılar. Kurum ve kuruluşların önemli görevlerinden bir tanesinin de düzenlenen bu tür faaliyetlerde öğrencilere fayda sağlamak olduğuna dikkat çeken Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, bu yaz döneminde yüzme havuzunda yapılan çalışmalardan bahsederek, havuza giren her öğrenci ve vatandaşlar için daha sağlıklı bir ortam yaratıldığını kaydetti.

Yüzme kursuna 150 öğrenci katıldı

Bu yıl 11 Eğitmen ile 01 Temmuz 2016’da başlayan ve iki ay devam eden ve güzel bir kurs dönemi geçiren 150 minik yüzücüler, katılım belgelerini düzenlenen törenle aldılar.

Tüm çocuklara yüzmeyi öğreten kurs eğitmenlerine teşekkür eden Başkan Bakıcı, “Kurum ve kuruluşların önemli görevlerinden bir tanesi yaz okullarında öğrencilerimize, çocuklarımıza etkinliklerde fayda sağlamaktır. Selçuk Belediyesi olarak bu ve benzeri etkinlikleri daha üst noktalara çekebilme yönünde çalışmalar yapıyoruz. Sanıyorum bu yaz sezonu havuzun kullanımıyla ilgili çok daha hijyenik bir sürecin olduğunu rahatlıkla ifade edebiliriz” dedi.

Daha hijyenik ortamda yüzme keyfi

Selçuk Belediyesi Havuzunda bu yaz yapılan teknik çalışmalar hakkında kısaca bilgi veren Başkan Bakıcı; “Yaptığımız çalışmalarla havuzumuzun birçok konumunu yeniledik ve bu yaz havuza giren her öğrencimizin sağlığını çok daha önemli bir noktaya çektik. Şunu söylemek istiyorum. Gerçekten buradan faydalanan ailelerimize ve kursa gelen öğrencilerimize daha hijyenik bir ortam yarattık. Yaptığımız her çalışmada gerekli önlemleri alarak, ailelerimizin ve çocuklarımızın çok daha sağlıklı ortamlarda bu tür faaliyetleri gerçekleştirmelerini sağlamış olduk” dedi.

İnsan sağlığına büyük önem veriyoruz

Belediye Başkanı olarak ‘Önce insan ve insan sağlığına’ büyük önem verdiklerine dikkat çeken Başkan Bakıcı, bu ve buna benzer çalışmaların devam edeceğini kaydetti.

Kursa katılan tüm öğrencileri tebrik ederek çocuklarla fotoğraf çekilen Başkan Bakıcı; “ Herkesin yüzünün güldüğünü görmek en büyük arzumuz. Doğrusu bu yaz burada güzel bir sezon geçirdik. Bundan dolayı mutluğumu ifade etmek isterim” diyerek, bundan sonra yapılacak tüm aktivitelerde birlikte olmak dileğinde bulundu.

yuzmekursu_selcuk (3)

yuzmekursu_selcuk (1)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.