site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Minik öğrencilerin yılsonu gösterisine büyük alkış

Minik öğrencilerin yılsonu gösterisine büyük alkış
07.06.2016
A+
A-

Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi muhteşem bir yılsonu gösterisine imza attı. Miniklerin gösterileri büyüklerden hem alkış aldı; hem de onları duygulandırdı.

Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde eğitim gören minikler Selçuk Belediyesi Efes Tiyatro Salonu’nda yılsonu gösterisi düzenlediler. Gösteride sergiledikleri performanslarla velilerini kendilerine hayran bırakan minikleri Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı da yalnız bırakmadı.

Yıl boyunca düzenlediği birbirinden farklı etkinliklerle adından söz ettiren Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi eğitim yılını muhteşem bir etkinlikle kapattı. Yılsonu gösterisi için Selçuk Belediyesi Efes Tiyatro Salonu’nu dolduran minikler halk oyunları gösterisi sundular. İngilizce şarkılar söyleyen minikler, çeşitli performanslarla öğrendikleri bilgileri de sergilediler. Çocuklarını gösteri boyunca büyük bir dikkat ile izleyen anneler babalar ise duygulu anlar yaşadı.

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi yılsonu gösterisi sonunda sahneye çıkan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı minikleri tebrik ederek, onların yılsonu heyecanına ortak oldu.

Gösterinin sonunda tüm izleyiciler, Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin miniklerini ayakta alkışladı.

kres_yilsonu_belediye20161

kres_yilsonu_belediye20163

kres_yilsonu_belediye20164

kres_yilsonu_belediye20165

YORUMLAR
  1. İÇİNİZ ACIMADI HİÇ BAŞKAN BEY dedi ki:

    Çok güzel haber. Öncelikle minik öğrencileri tebrik ederim. Selçuk’umuzun geleceği bu çocuklar. Sahip çıkmak lazım.
    Ve gelelim asıl meseleye Sayın Belediye Başkanı siz bir eğitimcisiniz. Dedik ya bu çocuklar bu ilçenin ülkenin geleceği. Ne güzel minikler gösterilerini selçuk’ta bulunan tiyatro salonunda sergilemişler. Ama sayın DAHİ BAŞKAN siz ne yaptınız. Selçuk’ta eğitim veren başka özel bir kuruma ait olan anaokulunun yılsonu gösterisini yapmasına izin vermediniz. Çocuklar günlerce hazırlandı. Davetiyeler hazırlandı. Ama sizler 4-5 yaşında ki çocukların gösterilerinden yılsonu gösterisinden korktunuz ayıptır başkan bey. Minik çocukların dahi yılsonu gösterisine Selçuk’ta yapılmasına izin vermediniz. Sizin izin vermemeniz yüzünden o çocuklar yılsonu gösterisini gitti TORBALI da yaptı. Aileleri torbalıya kadar gitmek zorunda kaldı. hatta bazıları gidemedi çocuklarının en mutlu günlerini göremediler. evet selçuk’ta okuyan çocukların yılsonu gösterisi başkan bey izin vermedi diye torbalı da yapıldı. KORKMAYIN BU KADAR DAHİ BAŞKAN. 5 Yaşında çocuklardan. Haa bu arada gülen yüzünüzün ardında ki düşmanlığı da görmüş olduk okul da ki öğrencilerin velileri olarak. Çom ayıp ettiniz çok başkan bey. Siz ne kadar engelleseniz de o çocuklar gitti aslanlar gibi TORBALI da gitti ve yılsonu gösterilerini yaptı ve Selçuk’a döndü.
    Bu arada keşke ellerimiz kırılsaydı da sana oy vermeseydik zeynel bey. 2 Sene sonra görüşürüz. Son sözü halk söyleyecek nasıl olsa.