site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Minik Öğrencilerden Anlamlı Ziyaret

Minik Öğrencilerden Anlamlı Ziyaret
29.03.2015
A+
A-

Minik Kalplerden Akıncılar Huzurevine ziyaret3

Selçuk’ta “Yaşlılara Saygı Haftası” dolayısıyla Akıcılar Huzurevi doldu taştı. Resmi Kurumlar, Sivil Toplum Kuruluşları ve Siyasi Partilerin yanı sıra birçok vatandaş, ziyaretleri ile huzurevi sakinlerini yürekten sevindirdi. Samimi bir ortamda, içtenlikle edilen sohbetler ve takdim edilen hediyeler ile huzur bularak mutlu olan sakinler, ziyaretlerin devamını temenni etti. Huzurevi’ne neşe katan en güzel misafirler belki de Minik Kelebekler Anaokulu öğrencileriydi.

Selçuk Minik Kelebekler Anaokulu öğrencileri de Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında huzurevini ziyaret etti. Öğretmenleriyle beraber huzurevine giden çocuklar, huzurevi sakinlerinin neşe kaynağı oldular. Huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret edip ellerini öperek onlarla konuşan minik öğrencilerin mutluluğu görülmeye değerdi.

Mutlulukları gözlerinden okunan yaşlılar bu mutluluğu dile getirerek huzurevine çocukların neşe ve mutluluk getirdiklerini, seslerinin müzik gibi geldiğini söyleyerek, her zaman görmek istediklerini dile getirdiler.

Minik Kelebekler Anaokulu Müdürü Berrin Gür Çebi ziyaretle ilgili olarak Selçuk Haber gazetemize şu açıklamayı yaptı; “Selçuk Akıncılar Huzurevi yönetimi, çalışanları ve huzurevi sakinleri tarafından çok güzel ağırlandık, yaşlılarımızın güzel bir ortamda rahat ettirilmeye çalışıldığını gördük, yaşlılarımızın ihtiyaçlarının karşılandığı fakat onların ilgiye sevgiye yakınlarının ilgisine ihtiyaçları olduğunu gördük. Çocuklarımızı görünce torunlarını görmüş gibi sevindiklerini, gözlerindeki ışıktan anladık. Öğrencilerimize yapmış olduğumuz ‘değerler eğitimi’ kapsamındaki bu çalışma büyüklere, yaşlılara saygı göstermenin önemini anlatan güzel bir sosyal faaliyet oldu. Peygamber efendimiz bir hadisi şerifinde “Bir genç, yaşından dolayı bir kimseye saygı gösterirse Allah’ta (C.C.) da yaşlanınca kendisine saygı gösterecek kişiler takdir eder” buyurmuştur. Yine peygamberimiz (S.A.V.) “Küçüklere merhamet etmeyen, büyüklerimize saygı göstermeyen, bizden değildir.” Buyurarak büyük küçük arasındaki ilişkinin nasıl olması gerektiğini öğretmiştir. Yaptığımız çalışmaların, bu idraki üzerimizde yaşatabilmesi dileklerimle” dedi.

Minik Kalplerden Akıncılar Huzurevine ziyaret4

Minik Kalplerden Akıncılar Huzurevine ziyaret6

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz! Tıklayın !
https://www.facebook.com/selcukhaber
Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Tıklayın !
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.