site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Minik Kelebekler Büyüledi

Minik Kelebekler Büyüledi
31.01.2015
A+
A-

selcuk-minik-kelebekler-anaokulu (1)

Selçuk’ta anaokulu eğitimine kültür ve sanat konularını da harmanlayarak farklı bir eğitim anlayışı katan Minik Kelebekler Anaokulu’nun karne günü oldukça renkli geçti. Minikler ilk dönem başarılarını gösteren karnelerini aldı, yarıyıl tatiline merhaba dedi.

Selçuk ATL ve Mesleki Teknik Eğitim Merkezinde düzenlenen programda Minik öğrenciler anne ve babalarının karşısında sahne aldılar. Minik öğrenciler hem söyledikleri şarkılar hemde yaptıkları gösterilerle velilerine gurur dolu anlar yaşattılar.

Minik Kelebekler Anaokulu Okul Müdürü Berrin Çebi yaptığı konuşmada minik öğrencilerini önce tebrik etti sonrada onları ikinci yarıyılda da bol aktiviteli bir eğitim süreci beklediğini söyledi. Çebi; “Öğrencilerimize yarı döneminin gelişim raporu olan karnelerini verdik. Ancak okulumuz sömestr tatilinde de faaliyetlerine devam edecektir” açıklamasında bulundu.

Veliler büyük ilgi gösterdi

”Çocuklarımızı ilgi, bilgi ve sevgi ile büyütüyoruz” sloganıyla eğitim sürdüren Minik Kelebekler Anaokulu Okul Müdürü Berrin Çebi; ”Bugün düzenlediğimiz program çocuklarımızın kalabalık bir grup karşısında sahnede durabilme, öğrendiklerini yapabilmeleri, özgüven kazanımlarında çok önemli. Kendilerini toplum karşısında ifade edebilme becerileri gelişmektedir. Velilerinin çocukların gelişmelerini gözlemlemelerinde ayrıca neleri nasıl öğrendiklerini anlamalarında çok önemli yeri olan gösterimize katılan tüm velilerimize başta emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarım ve Minik Kelebekler ailesi olarak teşekkür ederiz” dedi.

Program sonunda okulda ki tüm öğrencilerin velileri adına bir konuşma yapan öğrenci velisi Memiş Esener; Minik Kelebekler Anaokulunun tüm eğitimcilerine teşekkür ederek veliler adına okul öğretmenlerine ve çalışanlarına birer hediye paketi takdim etti.

selcuk-minik-kelebekler-anaokulu (2)

selcuk-minik-kelebekler-anaokulu (3)

selcuk-minik-kelebekler-anaokulu (4)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.