site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Milli Eğitim Müdürleri Selçuk’ta Toplandı

Milli Eğitim Müdürleri Selçuk’ta Toplandı
04.03.2013
A+
A-

milli-egitim-mudurleri-selcukta

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği İlçe Milli Eğitim Müdürleri toplantısına Selçuk ilçesi ev sahipliği yaptı. İlk olarak Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı’yı makamında ziyaret eden İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı ve beraberindekiler, daha sonra 30 ilçe milli eğitim müdürlerinin bir araya geldiği toplantıya katıldılar. Toplantının ardından 2013 yılı bütçesinde yer alan okullardaki yatırımları yerinde inceleyen Bardakçı ve beraberindekiler, durum değerlendirmesi yaptılar.

Selçuk İMKB Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi toplantı salonunda her ay olduğu gibi bu ay da bir araya gelen 30 ilçe milli eğitim müdürleri aylık olağan toplantılarını gerçekleştirdiler. İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı başkanlığında düzenlenen toplantıya ayrıca İl Eğitim Denetmenleri Başkanı Osman Yılmaz ve İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Bayram Tetik de katıldı.

Toplantının ardından İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı, beraberindeki İl Eğitim Denetmenleri Başkanı Osman Yılmaz, İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Bayram Tetik, Selçuk İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Baki Şimşek, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sezai Menteşe ve Hüseyin Çakal ile birlikte ilçedeki okulları ziyaret etti. Bardakçı ve beraberindekiler Selçuk’ta planlanan eğitim yatırımlarını yerinde incelediler.

İlk olarak Selçuk Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi (METEM) bahçesinde hayırsever vatandaş tarafından yapılması planlanan anasınıfı, Sekizeylül Ortaokulu bahçesinde yapılması planlanan 8 derslik binanın yerini inceleyene İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı, daha sonra Hayırsever işadamı Şahabettin Sarıdede tarafından kaba inşaatı tamamlanan Selçuk Halk Eğitim Merkezi binasını gezdi. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nuri Gökgöz’den binanın yapımı ile ilgili bilgiler alan Bardakçı, buradan Selçuk Cumhuriyet Mahallesi Tavşan tepe mevkiinde bulunan sekiz dönümlük arazinin iki dönümü üzerinde yapılması planlanan bağımsız anasınıfı yerini inceledi. Selçuk ilçesine bağlı Gökçealan köyü Hasan Fatma Önal Ortaokulunu da ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Bardakçı ve beraberindekiler, Okul Müdürü Gürcan Tezcan ile Köy Muhtarı Kâşif İz’den okul ve öğrenci sorunları hakkında bilgi aldı. Bardakçı, son olarak yine okul bahçesinde yapılması planlanan 8 derslik binanın yerini görmek için Selçuk Fatma Günay Ortaokulunu ziyaret etti. Okul Müdürü Ali Rıza Çelebi’den konuya ilişkin bilgi alan Bardakçı, tüm bu çalışmaların 2013 yılı yatırımında yer aldığını, önümüzdeki iki ay içerisinde birçoğunun teknik işlerinin tamamlanacağını ve yapımına başlanacağını açıkladı. Bu çalışmalara kapsamında Selçuk İsabey Ortaokulunun yeni bina yapımının ilgili müteahhit tarafından başlatıldığını da hatırlatan Bardakçı, bu yılki yatırımların önümüzdeki eğitim öğretim yılında tamamlanması beklendiğini kaydetti.
HABER: MEHMET UYAROĞLU

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.