site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

MHP’li Kılıç’tan görkemli açılış

MHP’li Kılıç’tan görkemli açılış
17.05.2015
A+
A-

senem-kilic-secim-burosu (5)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Senem Kılıç, Seçmen İletişim Ofisini (SİM) Buca’da görkemli bir törenle açtı. Buca İlçe Teşkilat Başkanı Ali Karakuş’un organize ettiği açılışta Çevik Bir Meydanı’ndan Buca eski stadyum karşısındaki seçim ofisine kadar mehter takımı eşliğinde yüründü. MHP Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Oktay Vural ve 1. Bölge milletvekili adaylarının katıldığı şölen havasındaki açılışta mehteran eşliğinde ‘gençlik marşı’ da hep birlikte söylendi.

‘Dostluklar zorlukları geride bırakıyor’

Coşkulu kalabalığa açılış öncesi duygusal bir konuşma ile seslenen MHP adayı Senem Kılıç, “Bundan tam 2 ay önce çıktım bu yola. Zorlu demeyeceğim çünkü sizin gibi kazandığım kıymetli dostluklar tüm zorlukları geride bırakıyor. Yola çıkarken ne yapacağım, nasıl yapacağım diye düşünmedim diyemem ama bugün bakıyorum değerli büyüklerimin Senem kızı, yaşıtlarımın Senem kardeşi, küçüklerimin Senem ablası oldum. Biz teşkilatımız içindeki bu değer bilirliğimizi bugün attığımız her adıma, sıktığımız her ele, dokunduğumuz her yüreğe taşımanın sorumluluğuyla hareket ettik. Çok şükür ki tüm bu öğretilerin bugün karşılığını vatandaşımızdan, seçmenimizden aynı samimiyetle alıyorum” dedi.

‘Bir vatan neferi gibi davranıyorum’

Çıktığı yolda zaten bildiğini vurguladığı ‘insana dokunma’ işini siyaseten dillendirdiğini belirten MHP adayı Senem Kılıç, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kendimizi bir mertebeye taşımak sevdasında değil vatandaşıma dokunurken gerçekten onun sıkıntısını çözmeye çalışan bir vatan neferi gibi davrandım. Bugün gönül rahatlığıyla Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçim beyannamesini mahallelerde mikrofonlardan bangır bangır bağırıyorum. Çünkü seçim beyannamemiz toplumsal onarım ile milli birlik ve beraberlik üzerine kurgulandı. Milletimizin yüzde 50’si fakir, beyannamemizin de yüzde 70’ini dar gelirli vatandaşımızın nefes almasına ayırdık. Yoksul bir ailenin evine ekmek girmiyorsa biz de sorumluyuz diyoruz. Biz asgari ücreti 1400 liraya çıkartacak, 100 lira yol masraf yardımı, 250 lira kira yardımı yapacağız diyoruz. Beyannamemizde yok yok. Seçmen artık bilinçli. Sokakta bizi durdurup soru soruyor ve kendisine nasıl dokunacağımızı öğrenmek istiyor, bizi dinliyor. Bugün en çok neye ihtiyacımız var biliyor musunuz ahlak seferberliği yapmaya. Sonuç olarak bugün tüm Türkiye’yi kutlu bir yürüyüşe davet ediyoruz. Bu yürüyüş, öncelikle Türkiye’yi kendisine güvenen, kendi gücüyle ayakta duran başı dik, karnı tok ve özgür insanların yaşadığı onurlu bir ülke haline getirme yürüyüşüdür.”

senem-kilic-secim-burosu (1)

senem-kilic-secim-burosu (2)

senem-kilic-secim-burosu (3)

senem-kilic-secim-burosu (4)

senem-kilic

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.