site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

MHP’den İzmir’i Aynı Sofrada Buluşturan İftar

MHP’den İzmir’i Aynı Sofrada Buluşturan İftar
27.07.2013
A+
A-

izmir-iftar-2013 (6)

MHP İzmir İl Teşkilatı’nın İnciraltı’nda düzenlediği iftar yemeği çarpıcı mesajlara sahne oldu. Teşkilatın önde gelen isimlerinin katıldığı yemekte söz alan MHP İzmir Milletvekilleri Oktay Vural ve Ahmet Kenan Tanrıkulu’nun yanı sıra, İl Başkanı Necat Karataş, yaklaşan yerel seçimlere işaret ederek, “Artık İzmir’e hizmet vakti geldi” dedi.

MHP İl Teşkilatı tarafından İnciraltı’nda organize edilen iftar yemeğine, MHP İl Başkanı Necat Karataş’ın yanı sıra, MHP İzmir Mileltvekillleri Oktay Vural ve Ahmet Kenan Tanrıkulu, İESOB Başkanı Zekeriye Mutlu, siyasi parti temsilcileri, MHP Eski İl Başkanı Musavvat Dervişoğlu, il ve ilçe yöneticileri, sivil toplum örgütleri ve dernek temsilcileri ile çok sayıda partili katılım gösterdi.

“ARTIK İZMİR’E HİZMET ETME VAKTİ GELDİ”

Yemeğin ardından söz alan ve “Değerli dava arkadaşlarım” diyerek konuşmasına başlayan MHP İl Başkanı Necat Karataş, iftar sofrasına katılanlara tek tek teşekkür ederek “Bizim için bir kara sevda olan Türk milliyetçiliği davası kanımızın her karışına işlemiştir. İzmir bizim için kara bir toprak parçası değil, her köşesi ile geçmişten bu yana verdiğimiz mücadelenin simgesi, bayrak şehridir. Tıplı Türkiye’nin tamamı gibi aynı derecede önemlidir. Artık bu güzel kente hizmet etme vakti gelmiştir. İzmir’i anlayamayanlar, İzmir’in meselesini kavrayamayanlar, oturdukları makamları hak etmeyenler ve bu kentten intikam almak isteyenler artık bu kentten öfkelerini alamayacaklardır. Burası milliyetçi davanın yükseliş noktası olacaktır. Burayı yıllarca emekli şehri olarak tarif etmişlerdi. Buranı gerçek potansiyeli gözden kaçmaktadır. İzmir bir fuar kenti, turizm ve esnaf kenti, ticaret ve sanayi kenti, liman kenti, tarım ve üretici kenti, bir memur kentidir. Burası bir gençlik kentidir. İzmir her şeydir, İzmir çok şeydir. Yerel yönetimden sorumlu CHP, bu gerçekleri kavrayamamıştır” dedi.

izmir-iftar-2013 (14)

İL BAŞKANI KARATAŞ’TAN SÜRPRİZ EXPO ÇIKIŞI

Sözlerinin devamında son günlere damga vuran EXPO tartışmalarına da değinen Karataş, “EXPO’nun yapılacağı yer olan İnciraltı’nda hükümet ve yerel yönetim arasında sürtüşme son hızla devam ediyor. Burada bir ağaçlık bölge söz konusu. EXPO Yürütme Kurulu bu alanı bertaraf edip, yerine AVM ve birtakım yapılar koymak istemektedir. İzmir’i fuarlar kenti yapacaklarını açıklayanlar, bugün fuarı 10 günden 5 güne indirdiler ve bunu da sizlerin takdirine bırakıyorum. Diğer yandan, 5 bin yıllık İzmir limanı, maalesef bugün bu kapasitesini kullanamamaktadır. Biz İzmir’in hak ettiği noktadan çok daha geride olduğunu düşünüyoruz. İzmir’de birçok sıkıntı mevcut. Mevcut belediye ve diğer belediyeler işini iyi yapamamaktadır. İzmir komik bir hal aldı ve fıkralar kenti haline geldi. Türkiye’nin en büyük 3’üncü kenti olan koskoca İzmir’de bir çöp tesisi kurulamıyor mu? İzmir Büyükşehir Belediyesi bu kadar beceriksiz mi?” ifadelerini kullandı.

KOCAOĞLU’NA DİYARBAKIR ELEŞTİRİSİNİ SÜRDÜRDÜ

İl Başkanı Karataş, konuşmasının sonunda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun gerçekleştirdiği Diyarbakır ziyaretini eleştirerek, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kocaoğlu, “Hoş bir sada bırakmak istiyoruz” diyerek, Diyarbakır gezisine çıkmıştır. Bu hamlesi ile bölücülerin arkasından gitmiş ve barış süreci adlı yıkım sürecine destek vermiştir” dedi. Karataş, İzmir’de tartışmaları devam eden kentsel dönüşüm konusuna ise farklı bir eleştiri getirerek, “Bu konuda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile belediye bir türlü bir noktaya gelemedi. Belediye bir şey yapmaya kalktığında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı gelip el koyuyor. Vatandaş mağdur oluyor. İzmir’in 50 yılına damgasını vuracak olan konu AK Parti’nin rant zihniyeti ve CHP’nin beceriksizliğinden dolayı hemşerilerimizin mağduriyetine yol açıyor. Vahşi bir sömürü ortaya çıkıyor. Bizim güzel İzmir’e borcumuzu ödeme zamanı geldi. CHP ve AK Parti sandıkta beklediği cevabı mutlaka alacaktır. Hep birlikte azimle yola çıkalım” diyerek yerel seçimlerin sonrasında İzmir’de daha fazla söz sahibi olacaklarını da söyledi.

izmir-iftar-2013 (52)

VURAL: BU SOFRA BİR İDRAK SOFRASI

MHP Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Oktay Vural, “Bu sofra bir idrak sofrası olmalı, bu akşam milli değerlerimizi idrak etme zamanı olmalıdır. Beraber ve birlikte, ay yıldızlı çatı altında bugün burada toplandık. Bu sofralarda sahiplenmemiz gereken değerlerimiz olduğunu idrak etmemiz gerekiyor. Türkiye nerelere gidiyor? Bu ülkeyi nereye götürüyorlar? Bugün gelinen noktada egemenliğimize ve bayrağımıza el uzatılıyorsa, bunları görmek gerekir” dedi ve terörün bittiği söylemine karşı olduğunu dile getirerek şöyle devam etti; “Milli irade dediler, onun yerine doğu ve güneydoğuda PKK iradesini hakim kılmaya çalıştılar. Bunları bu sofralardan herkesin görmesi ve buna karşı bir tepki oluşturması gerekiyor. AK Parti’nin destek verdiği çözüm süreci aslında bir teslimiyet, bir acizliktir. PKK terör örgütünün asayiş birimleri bugün yol kesiyor, kendi güvenlik birimlerini kuruyor,kendi şehitliklerini açıyor. Bu analar bu şehitleri bunlar için mi verdi? O şehitler, bu bayrak inmesin diye canlarını verdi. Terör örgütü paçavraları için değil. Doğudan arayan birçok vatandaşımız, “Burada bir çözüm istedik ama bir PKK devleti istemedik” diyor. Bugün bu ülkenin başlına bunlar geliyorsa, şapkayı önümüze koyup düşünme ve ceza kesme vakti gelmiştir” dedi.

“İZMİR’İ AK PARTİ VE CHP’YE DAR EDECEĞİZ”

Oktay Vural, “Biz son sözümüzü söyledik. Biz son sözümüzü, 9 Eylül’de Yüzbaşı Şerafettin İzmir’de bayrağımızı göndere çektiğinde söyledik. Başbakan Erdoğan aciz olabilir, ama Türk milleti aciz değildir. Türkiye bugün zihinleri işgal edilenler tarafından yönetilmektedir. Başka millet, başka cumhuriyet, başka ülke yok. Bu vebale ortak olmamak lazım. Bu sofralarda lokma yiyen herkes, bu ilkeye sahip çıkmalıdır. Bu mesele bir parti meselesi değildir. Bu mesele vatan meselesidir. Bu davaya herkes sahip çıkmalıdır. Bu gidişata karşı dimdik ayakta duracak, bu gidişata dur diyecek insanlara ihtiyacımız var. Bu gidişata dur diyecek MHP haricinde kimse yoktur. Bu millet henüz daha son sözünü söylemedi. Bizim kimseye teslim edecek egemenliğimiz yok. Herkes aklını başına almalıdır. Vural, son olarak İzmir’e önemli bir mesaj gönderdi ve “Milliyetçilik yükseliyor, partimize karşı teveccüh yükseliyor. İktidarın oyunlarını biz bozacağız. Sizlerin kararlılığı Türkiye’nin büyük umudu. İzmir’de bize olan destek yükseliyor. Yerel seçimlerde bunu kanıtlayacağız. AK Parti’ye hak ettiği cezayı vereceğiz. Nasihatten anlamayanı etmeli tektir, tektirden anlamayanın hakkı kötektir. Millet nerede kötek vuracak, sandıkta kötek vuracak. Bayramdan sonra umarım ki, İzmir’deki ilçelerde adaylarımızın tamamı çıkacak. İzmir’de sandığı CHP ve AK Parti’ye dar edeceğiz” diye konuştu.

izmir-iftar-2013 (71)

“TENCERE TAVA YASAKLANIR HALE GELDİ”

MHP İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu ise, “PKK eşkıyası bu ülkeden çekilmemiş, aksine ülkenin tamamına yayılarak daha kuvvetli hale gelmiştir. Türk milleti artık bir kuşatma altındadır ve karanlık güçlerce tehlike altındadır. AK Parti etnik ve dini anlamda mezhep ayrımı yapmakta ve insanları kimliklerine göre ayrıştırmaktadır. Başbakan Gezi Parkı eylemleri ile ilgili birtakım uydurma açıklamalar yaparken, eli palalılar masum, tencere tavacılar suçlu hale gelmiştir. Bugün tencere tava ne yazık ki, yasaklanacak hale gelmiştir. Bugün ne yazık ki bazı aciz kesimler bunları okuyamayacak haldedir. AK Parti milli güvenliğimiz ve milli bütünlüğümüz içinde bir numaralı düşman olmuştur” dedi.

“VATANA VE BAYRAĞA SONUNA KADAR SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Tanrıkulu, sözlerine Başbakan Erdoğan’ı eleştirerek devam etti ve “Bölge siyaseti çok gezerek olmaz. Leylek de çok gezer, ama lak lak yapmakla meşguldür. Ülkemizde rencide edici gelişmeler yaşanırken, bir yandan da ekonomide de ciddi olaylarla karşılaşmaktayız. Başbakan faiz lobisi ve kredi kartlarına öyle bir takmış ki, bunun bir faturası olacak ve maalesef bu fatura da milletimize kesilecektir. Ekonomideki gelişmeleri anlata anlata bitiremeyenler, işsizliği görmüyorlar. Maalesef gençlerimiz ve kadınlarımız ülkemizdeki bu acı tablonun en basit göstergesidir. İçinde bulunduğumuz bu sosyal ve ekonomik tablonun düzeltilmesi için partimiz yoğun çaba sarf etmektedir. 44 yıldır bu ülkeye hizmet veren ve duruşunu asla bozmayan bir siyasi kurum varsa, o da MHP’dir. Biz bu millete, vatana, bayrağa sonuna kadar sahip çıkacağız” diyerek sözlerine son verdi.

izmir-iftar-2013 (17)

izmir-iftar-2013 (91)

izmir-iftar-2013 (79)

izmir-iftar-2013 (93)

izmir-iftar-2013 (99)

izmir-iftar-2013 (101)

YORUMLAR
  1. LAZ OĞLU dedi ki:

    sayın başkan levent bey ALLAH kabul etsin sen SELÇUK un gururu vede tek sevilen aktif sevecen parti kişi gözetmeyen ilçe başkanısın gerek SELÇUK halkıyla parti içi bürokratlarıyla iç içe olan başkanı kutlamamak elde değil önümüzdeki yerel seçimler dede ALLAH ın izniyle çıkmış olduğunuz yolda bayrağı yani üç hilali SELÇUK kalesine dikmek nasip etsin ALLAH yar ve yardımcınız olsun gönlüm sizinle oyumuz İBRAHİM kardeşimize

  2. İSABEY MAH AYLIN dedi ki:

    nerede ne adıgüzel ne yeşilçimen senin benim atınla geçinen başkanlara ders olsun biri iktidar diğeri yerel yönetim imkanlar ellerinde selçuk için ne faydaları vede aktiviteleri var sözde başkanlar levent görür ün elinde ne iktidar nede belediye yok ama onu seven tarlada çalışan inşaatta çalışan orada burada yömiye usulu çalışan yoldaşları sayesinde geleneksel sünnet töreni konser en önemlisi yapmış oldukları iftar paketlerini akp ve belediye nin gündüz dağıttıklarını gece dağıtan insanlar rencide olmasın onurları kırılmasın deyip bu düşünceye sahip ilçe başkanı levent görür ocak başkanı başkanı memiş esener ve yönetimine saygı ve sevgilerimi sunarım bu davranışları beni çok onere etti yapılan iyilik aleni değil mevlana usulu sen bil başkası bilmesin hesabı olduğundan geçen dönem zeynel beye verdiğim oyumu bu sefer mhp sinin adayı kim olursa olsun ona vereceğim mhp yaptıkları yapacaklarının teminatıdır