site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

MHP’de Sandık Görevlilerine Eğitim Verildi

MHP’de Sandık Görevlilerine Eğitim Verildi
15.03.2014
A+
A-

SELCUKMHP-SANDIK-EGITIMI (1)

Yerel seçimlere az bir süre kala tüm siyasi partiler çalışmalarına tam gaz devam etmekte. Selçuk’ta MHP İlçe teşkilatı partililerle ve Sandık görevlileri ile birlikte İzmir MHP İl başkan yardımcısı Seda Banu Akyüz anlatımı ile eğitimlerini tamamladılar.

Eğitimde sandık görevlilerinin önemine değinen Akyüz yaptığı konuşmada “1 oy bizler için çok önemli, Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli gezilerinde hep sandık görevlilerinin önemli olduğunu belirtmiştir. Bizlerde namusumuzu görev başında en iyi şekilde koruyacağımızı unutmayalım” dedi.

İl Başkan yardımcısı Seda Banu Akyüz ayrıca konuşmasında “Sayım sırasında sandıkların ciddi bir şekilde korunması gerekiyor ve orada bir oy pusulasını yerde görüp aman boşver dememeliyiz. Hepimizde biliyoruz ki Türkiye’de oy pusulaları eskiden olduğu gibi hala seçimlerden sonra  çöplüklerden çıkmaktadır. Artık bunlara son vermeliyiz. Seçim kuruluna teslim edilene kadar oy sandığına gözünüz gibi bakmalısınız. Ayrıca sandık başında sayım esnasında şüphelendiğiniz durumlarda sandık başkanlarından tekrardan sayım yapılmasını isteyebilirsiniz” dedi.

MHP Selçuk ilçe teşkilatında yapılan toplantıda 93 asil ve 93 yedek sandık görevlisiyle yaptıkları eğitim bir saate yakın sürdü. Seminerden sonra partililerin sormuş olduğu soruları yanıtlayan Akyüz “Selçuk teşkilatının burada seçimleri kazanacağını görüyorum. Seçimlerde görev yapacak arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

SELCUKMHP-SANDIK-EGITIMI (2)

SELCUKMHP-SANDIK-EGITIMI (3)

SELCUKMHP-SANDIK-EGITIMI (4)

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    mhp alttan alttan, dalga dalga geliyor, selçukta ilk defa mhp böyle bir rüzgar yakaladı helal olsun levent e

    1. ata dedi ki:

      ne alttan alttanı ,ALLAHın izniyle gümbür gümbür direkt geliyoruz kardeşler.

  2. Anonim dedi ki:

    başarı birlikten geçer..ben bu birliği görüyorum mhp de

  3. Anonim dedi ki:

    Levent başkan sana helal olsun yolun açık olsun.. Allah’ın izniyle bu seçimi alacağız

  4. iloş dedi ki:

    en büyük başkan bizim başkan levent görür…