site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

MHP İzmir’de Kadın Kolları Başkanlığı’na Banu Önkol atandı

MHP İzmir’de Kadın Kolları Başkanlığı’na Banu Önkol atandı
20.04.2015
A+
A-

mhp-2015-genel-seçimler

İzmir MHP’de, bir yıl önce 9 yıl boyunca başkanlığı yürüten Zerrin Çalışkan Yöndem ve il kadın kolları yönetimi, görevlerinden istifa etmişti. Bir yıldır kadın kolları başkanlığı görevinde yaşanan boşluk sonrasında yeni kadın kolları başkanı göreve getirildi. MHP İzmir Kadın Kolları İl Başkanlığı görevine il yöneticilerinden Banu Önkol atandı. Önkol, “Şuanda önümüzde seçim var. Tek hedefimiz genel seçim. En iyi şekilde MHP’yi kadınlara anlatmak istiyoruz. En iyi şekilde partimizi temsil edeceğiz” dedi.

Yöndem’in istifasından bir yıl sonra MHP İzmir İl Yöneticisi Banu Önkol kadın kolları başkanı olarak göreve getirildi. Bir yıllık aradan sonra MHP İzmir’de kadınlar yeni başkanına kavuştu. Banu Önkol MHP’li kadınların yeni başkanı oldu.

Şuanda önümüzde seçim var. Tek hedefimiz genel seçim. En iyi şekilde MHP’yi kadınlara anlatmak istiyoruz. En iyi şekilde partimizi temsil edeceğiz. Seçim beyannamemizi halkımıza en iyi şekilde anlatabilmek için çalışacağız. Şuandaki bütün hedefimiz budur. İzmirliye MHP’yi tanıtmak. İzmir ve kadınlar için çok güzel projelerimiz var. Bunların hepsini açıklayacağız ama seçimden sonra… İlk hedefimiz seçim. Adaylarla birlikte sahada olacağız” diye konuştu.

İl Kadın Kolları Başkanının atanmasının ardından ilçe teşkilatlarında da kadın kolları başkanları atanacak. Selçuk’ta da en kısa süre içinde yeni kadın kolları başkanının atanması bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.