site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

MHP İlçe Başkanı Görür’ün Kutlu Doğum Haftası Mesajı

MHP İlçe Başkanı Görür’ün Kutlu Doğum Haftası Mesajı
19.04.2015
A+
A-

levent-gorur (3)

Milliyetçi Hareket Partisi Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajında, Türk Milletinin Hazreti Muhammed Mustafa’ya duyduğu saf ve temiz aşka şahit olunmadığını belirtti.

MHP Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür, mesajında, Yüce Din İslam’ı tebliğ için 1444 yıl önce dünyaya teşrif eden Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa’nın insanlığın var oluş gayesini, kendi hayatı ile en aydınlık biçimde gösterdiğini ifade ederek, şunları kaydetti: “Vahşi ve adetlerine mutaassıp inatçı bir kavmi, Benim ashabım gökteki yıldızlar gibidir. Onlardan hangisine tutunursanız kurtuluşa erersiniz, Hadisi Şerifi’nde olduğu gibi ashabını yıldız yapan en büyük öğretici, yaratılmışların en şereflisi, gönüllerin sultanı, kâinatın yaratılış sebebi, sevgililer sevgilisi Peygamber Efendimizin (S.A.V.) dünyamızı şereflendirdiği gündür.

Yüce Allah’ın sevgilisi ve son peygamberi, iki cihanın sultanı, Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa’nın doğumuna tekabül eden bugünlerde, Peygamber Efendimizin şefaatine nail olmak İnşallah bizlere de nasip olur.

İnsanlığın ruh dünyasının çölleşmeye yüz tuttuğu bu zamanda, muhtaç olduğu iman ve ahlak ummanı yalnız ve ancak Efendimiz Hazreti Muhammed’de, O’nun bıraktığı yüksek idrakte, O’nun ehli-beytinde ve ashabında, onun yolunda yürüyen ve milletimizin ruhunu yoğuran erenlerdedir.

Türk milletinin Peygamber Efendimize duyduğu kadar saf ve temiz, aşk derecesinde bağlı bir sevgiye şahit olunmamıştır. Peygamberimizin her adı geçtiğinde elini kalbine götürüp, sevgisini her seferinde tescilleyen başka bir millet var mıdır.

Böylesi aşk derecesinde bir iman, milletimize mahsustur. “Kutlu Doğum“ geleneği de, Peygamberimize duyduğumuz muhabbetin, O’nu anlamanın, yolunda yürümenin, gözyaşıyla mutluluğu birleştirip, O’na dair bir hatırayla kalpleri doldurmanın bir misalidir ki, bu da aziz milletimize mahsustur.

“Kutlu Doğum” vesilesiyle, bir kez daha Peygamber Efendimizin iman ve idrak deryasında bir damla olabilmeyi, bugünler vesilesiyle hatalarımızı ve eksiklerimizi gözden geçirip manevi huzura erişebilmeyi temenni ederim.

Bu duygu ve düşüncelerle, Türk-İslam Âlemi’nin “Kutlu Doğum Haftasını” kutlar; Sevgili Peygamberimizin Kutlu Doğumunun 1444. Yıl dönümünün güzel vatanımızın huzur ve mutluluğuna, aziz milletimizin birlik ve beraberliğine, bütün insanlığın kurtuluşuna vesile olmasını yüce Allahtan niyaz ederim” dedi.

levent-gorur (4)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.