Selçuk Haber

MHP Adayından Belevi Belediye Başkanına Ziyaret

leventgorur-belevi (2)

Milliyetçi Hareket Partisi Selçuk Belediye Başkan Adayı Levent Görür, Belevi Belediye Başkanı Özcan Işık ile bir araya gelerek Belevi’nin sorunları hakkında bilgi aldı.

Selçuk MHP Belediye Başkan Adayı Levent Görür Belevi Belediye Başkanı Özcan Işık’ı makamında ziyaret etti. Yapılan görüşmede Belevi’nin sorunları ele alındı. Belevi Belediye Başkan’ından belde’nin sorunları hakkında bilgiler alan MHP Adayı Görür seçildikleri takdirde bu sorunları çözeceklerini ve sadece Selçuk’un değil köylerinde Belediye Başkanı olacağını söyledi. Yerel Seçimlerden sonra kapatılacak olan Belevi Beldesi’nin son Belediye Başkanı olan Özcan Işık bu görüşmelerin çok olumlu olduğunu ve adayların Belevi hakkında bilgiler almasının kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

MHP Adayı Levent Görür ise yapmış olduğu açıklamada ‘‘Selçuk’un şehir merkezinde ki bir mahalle ye hangi hizmet gidiyorsa köylerimize de aynı hizmeti götüreceğiz. Hiçbir köyümüze üvey evlat muamelesi yapmayacağız. Hizmette eşitlik baş prensibimiz olacak’’ dedi.

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın !  

https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın !  
https://twitter.com/selcukhaber

Exit mobile version