site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

MHP Adayından Belevi Belediye Başkanına Ziyaret

MHP Adayından Belevi Belediye Başkanına Ziyaret
13.02.2014
A+
A-

leventgorur-belevi (2)

Milliyetçi Hareket Partisi Selçuk Belediye Başkan Adayı Levent Görür, Belevi Belediye Başkanı Özcan Işık ile bir araya gelerek Belevi’nin sorunları hakkında bilgi aldı.

Selçuk MHP Belediye Başkan Adayı Levent Görür Belevi Belediye Başkanı Özcan Işık’ı makamında ziyaret etti. Yapılan görüşmede Belevi’nin sorunları ele alındı. Belevi Belediye Başkan’ından belde’nin sorunları hakkında bilgiler alan MHP Adayı Görür seçildikleri takdirde bu sorunları çözeceklerini ve sadece Selçuk’un değil köylerinde Belediye Başkanı olacağını söyledi. Yerel Seçimlerden sonra kapatılacak olan Belevi Beldesi’nin son Belediye Başkanı olan Özcan Işık bu görüşmelerin çok olumlu olduğunu ve adayların Belevi hakkında bilgiler almasının kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

MHP Adayı Levent Görür ise yapmış olduğu açıklamada ‘‘Selçuk’un şehir merkezinde ki bir mahalle ye hangi hizmet gidiyorsa köylerimize de aynı hizmeti götüreceğiz. Hiçbir köyümüze üvey evlat muamelesi yapmayacağız. Hizmette eşitlik baş prensibimiz olacak’’ dedi.
leventgorur-belevi (1)

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın !  

https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın !  
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. Hüseyin dedi ki:

    Selçuk MHP belediye başkan adayı Levent beyin Belevi belediye başkanı Özcan beyi ziyaret etmesi Belevi hakkında bilgi alması Levent beyin başkanlığa ne kadar ciddi baktığıdır.Levent Görür’ün daha önce yazılı basında açıkladığı projelerini zaman zaman görsel basında bir başka adayın projelerinde görür oluyorum.Hiç kimseyi zan altına bırakmak değil maksadım ama daha önceden yayınlanan projelerden biraz uzak durulması gerekirdi.Bir şeyler yapmak amacında olduğu kanısındayım sayın Görür’ün İzlenimim olarak Levent Görür’ün köy ziyaretlerinde aldığı notlardır.Selçuk ve köyleri Levent Görür diyecek İlçemize taze kan,genç bir başkanla daha iyi hizmetle Selçuk’un önü açılacaktır.Şİmdiden Hayırlı olsun

  2. Anonim dedi ki:

    Levent görür’ü sonuna kadar destekliyoruz.
    büyük başkan.
    gençlerle genç yaşlıya yaşlı çocukla çocuk herkezin durumundan anlayan her ortama ayak uyduran bir başkansın selçuğu en iyi yönetecek olan sensin buna inanıyoruz sonuna kadar destekliyoruz. Saygılar ..

  3. abdullah dedi ki:

    şimdiye kadar partinize oy vermedim,projelerinizi okudum oyumu vereceğim söz verdiklerinizi yapmaz iseniz hakkımı helal etmem bilesiniz.

  4. Anonim dedi ki:

    Yolumuz, bahtımız ve alnımız açık olsun.
    Cenab-ı Allah yar ve yardımcımız olsun.

  5. Anonim dedi ki:

    yakışıyor

  6. çamlıklı dedi ki:

    havutçulu,çamlık,gökçealan üzüm ve zeytin tesisleri projesi harika..bizi tüccardan kurtaracak

  7. Anonim dedi ki:

    belevi seninle başkanım

  8. Anonim dedi ki:

    chp liyim oyum leventin..sonuna kadar desteğiz..

  9. Anonim dedi ki:

    duruşuyla hareketleriyle söylemleriyle tam bir halk adamı..içimizden biri tek kelimeyle

  10. SELÇUK BULUT dedi ki:

    chpliyim oyum levent başkana temiz başkan garibanın yanında

  11. SELÇUKLU dedi ki:

    vefa ülgür aday olduğu sürece oyum levent görür sözüm söz……

  12. şirinceli dedi ki:

    aslen damarlarımdaki kan CHP ama oyum levent başkana köyümüze defalarca ziyarete geldi Vefa başkan nerde……..

  13. reis dedi ki:

    oyumuz seninle levent abiiiii

  14. runo dedi ki:

    bu sefer uyuma selçuk, 40 yıllık evladına sahip çık, ben levent beyi çok iyi tanıyorum, kimsenin yüzünü kara çıkartmayacak adam gibi adam,, siyasi görüşümüzü bi yana bırakalım ve bu adam gibi adama destek verelim..SELÇUK SENİNLE DAHA GÜZEL OLACAK GÜZEL İNSAN…

  15. selcuklu dedi ki:

    levent bey bizi yine şaşırtmaya devam ediyor ama helal olsun hep söylüyorum genç nufüs ve köyler mhp diyor oyumuz bu sefer sanadır.

  16. hasan malatyalı dedi ki:

    umarım muvaffak olursun Levent kardeşim.Güzel Selçuk’umuzun değişime ihtiyacı olduğuna inanıyorum. bu değişiminde seninle olması en büyük umudumdur. Seni tanırız biz.