site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

MHP Adayı Levent Görür Basın Mensupları İle Buluştu

MHP Adayı Levent Görür Basın Mensupları İle Buluştu
31.01.2014
A+
A-

leventgorur-kahvalti (1)

MHP Selçuk Belediye Başkan Adayı Levent Görür Selçuk’ta görev yapan basın mensuplarıyla Ömür Restaurantta düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltı da adaylık sürecini ve Selçuk siyasetini değerlendiren Levent Görür birbirinden önemli açıklamalar yaptı. Ayrıca kahvaltılı toplantı da gaziler derneğine ve ilçede ki basın mensuplarına yer sözü veren MHP Adayı Görür Ben hizmete geliyorum çalmaya değil dedi.

Milliyetçi Hareket Partisinin İzmir de en iddialı olduğu ilçelerin başında gelen Selçuk’ta partisi tarafından Belediye Başkanlığına aday gösterilen iş adamı Levent GÖRÜR yerel basın mensuplarıyla gerçekleştirdiği kahvaltılı basın toplantısında gazetecilerin sordukları onlarca soruya içtenlikle yanıt verdi. Üç saati aşkın devam eden toplantıda dört yılı aşkın bir süredir ekibiyle birlikte hazırlandığı söyleyen Levent Görür, Belediye Başkanlığı adaylığı için iddialı olduğunu tekrarlayarak “ 30 Mart akşamında halkın kendi elleriyle kazanacağı zaferi yine halkımızla birlikte kutlayacağız” dedi.

Selçuk’ta yaşayan her kesimin ve her yaş ve meslekten insanın genel ve yerel yönetimden şikâyetçi olduğunu açıkça gözlemlediklerini vurgulayan MHP Belediye Başkanı Levent GÖRÜR  “ Selçuk bir turizm ve tarım kenti. Tayyip Erdoğan’ın on iki yıldır başında bulunduğu merkezi yönetim uyguladığı tarım politikalarıyla çiftçimizi perişan etti. Üretici malını satıp maliyetlerini bile karşılayamaz hale geldi. Çiftçimiz banka kredilerini ödeyemez halde kıvranıyor. Vefa Ülgür’ün on beş yıldır başında bulunduğu yerel yönetim ise yarım yamalak yaptıkları arazi yollarıyla övünüp çiftçiyi bu yollarla yoksulluktan kurtardığını zannediyor. Oysa Selçuk çiftçisinin kurtuluş reçeteleri bellidir. Benim Belediye Başkanlığım döneminde herkes gibi yıllardır boğazı sıkılan Selçuk çiftçisi de nefes alacak. Belediyemiz öncülüğünde kurulacak üretici birlikleriyle üreticimiz birlikte davranarak dayanışma içersinde olacaklar ve bu birlikler aracılığıyla ucuza üretip, ürettiklerini de değerini bularak pazarlayacaklar” dedi.

Kurulacak üretici birliklerinin belediyenin yol göstericiliği ve desteğini alacağını ancak bu birliklerin üreticilerin kendileri tarafından yönetileceğinin altını çizen GÖRÜR “ Selçuk üreticisi üç- beş tüccarın elime bırakılmış durumda. Bu tüccarlar diledikleri fiyatlarla ürün topluyor. Bu yetmiyor ödeme zamanı geldiğinde ödememek için çeşitli gerekçeler uyduruyor, anlaşma yapılmış fiyatı zarar ediyorum diyerek tekrar düşürüyor. Biz bu fırsatçılara üreticimizin alın terini çaldırtmayacağız. Üretici birliklerini bu fırsatçıların karşısına dikeceğiz. Üretilen ürünlerimizi Meyve işleme ve paketleme tesislerinin yanı sıra, kuracağımız meyve suyu fabrikalarında hazır hale getirip, markalaştırarak değer kazandırılmış bir halde pazara süreceğiz” diyerek üretecinin yüzünü güldüreceklerini sözlerine ekledi.     

Tek Rakibim H. Vefa Ülgür

MHP Belediye Başkan Adayı Levent Görür sözlerine şöyle devam etti; ‘‘Benim bu seçimlerde ki rakibim H. Vefa Ülgür, Zeynel Bakıcı değil. Ben 45 gündür her gece 4-5 ev geziyorum. Gün boyu da çarşı içinde çalışmalarımı sürdürüyorum. Yaptığımız çalışmalar sonucunda çok yol kat ettiğimizi düşünüyorum. Hiç ummadığınız kişilerden her gün destek telefonları alıyorum ya da birçok kişi yanımıza gelerek bana destek olduklarını açıkladılar. Selçuk halkı benden desteğini ve duasını eksik etmesin.

SELÇUK KÜÇÜK OLSUN BİZİM OLSUN ZİHNİYETİNİ YIKACAĞIZ

Selçuk halkının en büyük sıkıntısı ilçeye dışarıdan para girişinin olmamasıdır. İlçemizi 25 yıldır yöneten zihniyet, Vefa Ülgür zihniyeti, buna Sema Yeşilçimen de dâhil hatta Vefa Bey’e danışmanlık yapan Zeynel Bey de dâhil Selçuk küçük kalsın bizim olsun. Az sayıda ki halkı elimde rahat tutayım, halk hiçbir yere gidemesin ve hep bana gebe olsun zihniyeti hâkim. Bu zihniyeti yıkacağız.

Selçuk’ta şuanda Sema Yeşilçimen ve Vefa Ülgür arasında geçmişten gelen bir kavganın devamı yaşanıyor. Ve ikisi arasında ki kavgadan Selçuklu vatandaşımız zarar görüyor.

BELEDİYE DE ÇALIŞANLAR RAHAT OLSUN

Bir takım insanlar tarafından Levent Görür gelirse eğer Belediyeden herkesi atacak yerine MHP lileri dolduracak yalanı pompalanıyor. Siyasi görüşü ne olursa olsun, biz belediye de çalışan personelin ekmeği ile oynamayız. Bu bizim şeref sözümüzdür. Ekmekle oynamak rakiplerimin işidir bizim değil. Bu konuda ortada olan tek gerçek emekli olupta hala Belediye’nin yan kuruluşlarında ikinci ve üçüncü maaşını alan kişilerin çıkartılıp yerine gençlerin alınmasıdır.

BİLİNTUR MAĞAZALARI

Efes’te ki Bilintur Dükkânları devamlı suretle mühürlenecek onlar beni mahkemeye verecek ben mühürleyeceğim. Ben mi pes ederim, onlar mı bunu Efes esnafı ve Selçuk Halkı görecek.

Selçuk’un önümüzde ki turizm sezonunda AKP hükümeti ile iyi diyalogları olan ve Belediye Başkanı Vefa Ülgür tarafından tarımsal sanayi alanında kendilerine yer satılan Tura ve Bilintur şirketlerinin yaptığı büyük mağazadır. Bu mağaza Selçuk’un boynuna geçirilen yağlı urgandır. Selçuk ve civarında ki bütün dericiler, halıcılar, restaurantlar, lokumcular ve kuyumcular büyük ihtimalle sezon sonuna varmadan kepenk kapatırlar. Zaten Selçuk’ta mevcut olan işsizler ordusuna binlerce işsiz insan daha katılır.

Kimse kendini bu konuda temize çıkarmaya çalışmasın. Bu şirketleri Selçuk’un başına musallat eden AKP hükümeti yeri satanda Vefa Ülgür’dür. Bunların önüne dikilecek cesur bir insan lazım. O da Ne Zeynel Bakıcı’dır ne de Vefa Ülgür’dür. Ben Selçuk için her türlü zorluğu göze almaya hazırım’’ dedi.

leventgorur-kahvalti (2)

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın !  
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın !  
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    göüllerimizin başkanı levent başkan, kazan şu selçuğuda kurtar bizi bu iki solcudan

  2. Anonim dedi ki:

    hizmete geliyorum diyen levent bşkana oylar

  3. YILMAZ dedi ki:

    yeter artık vefa yandaşlarından zeynel partisinden koktu bu zihniyeti düşünen SELÇUK seçmeni halkı rahat nefes almak için tercihini genç dinamik dürüst azimli onun bunun aşında işinde tüyü bitmemiş yetim hakkı yemeyen yedirmeyen fakirin fukaranın yanında olan BAŞKAN LEVENT GÖRÜR ün bizlerde yanında olur destek verirsek zaman her şeyin ilacı deyip bir beş yıl sonunda eminim LEVENT GÖRÜR e rakip dahi çıkmaz yaptıkları yapacağının teminatı olacağından eminim son pişmanlık fayda etmez misali ver oyunu MHP.ne. boz CHP ve AKP oyununu

  4. belevili dedi ki:

    belevi senindir başkan

  5. Anonim dedi ki:

    HAYDİ SELÇUKLUM HAYDİ, HAREKETE GEÇME VAKTİ,
    LEVENT GÖRÜR İLE MUTLU GÜNLER YAKIN ŞİMDİ.

  6. Gençliğin Başkanı LEVENT BAŞKAN dedi ki:

    GENÇLİK MHP DİYOR.
    GENÇLİK LEVENT GÖRÜR DİYOR.
    HAYDİ GENÇLER SİZİNLE YÜKSELECEK BU BAYRAK.

  7. Anonim dedi ki:

    GENÇLERİ KAÇIRDINIZ SELÇUK’TAN GURBET ELLERE,
    GİDEN GİTTİ ARTIK BENZEDİK KÖYE.
    ÇAKMADINIZ BİR ÇİVİ MEMLEKETİME.
    BU ŞEHİRE YAKIŞANI ŞANLI MHP.

  8. Anonim dedi ki:

    DAYAN SELÇUK KURTULUYORSUN AZ KALDI…
    NAMUSLU İNSANLARIN İKTİDARI GELİYOR…
    ÇÜNKÜ BİZ ÇALMAYA DEĞİL HİZMETE GELİYORUZ…
    HIRSIZA, YALANA, TALANA SON.
    ÇÜNKÜ BİZ KUTU KUTU CEPLERİ DOLDURANLARDAN OLMAYACAĞIZ.
    BABA, OĞUL, BACANAK, YANDAŞ SOYGUNUNA SON.
    OYLARIMIZ HER ZAMAN HALKIN İÇİNDE OLAN YANINDA OLAN BİR LEVENT GÖRÜR E MHP YE OYLARIMIZ

  9. uğur dedi ki:

    iki sol düşünceli kişiye karşı adayımız sensin abi. bu aynı düşüncenin iki adamına oy vermeyiz, verdirtmemek için de gece gündüz çalışacağız seni ve projelerini anlatacağız söz veriyoruz

  10. efesli dedi ki:

    bizim derdimizi levent çözer.gerisi hikaye

  11. Anonim dedi ki:

    Allahtan korkmayan insan kuldan korkmaz..araştırmama göre levent gorurun Allah korkusu var..diğerlerini bi araştırıverin

  12. Anonim dedi ki:

    vefayı tarihe gömer bu çocuk..zeynel hiç uğraşmasın okuluna dönsün

  13. Anonim dedi ki:

    levent ABİ Kurtar selçuğu bu yönetim selçuğun anasını ağlattı akepe gelse daha beter olacağız
    tek çare sensin tek kurtuluş mhp

  14. ayhan dedi ki:

    3 ay önce bir işim vardı istanbula gitmek zorunda kaldım bugün geldim daha adayları bile bilmiyordum kahvede söylediler adaylar vefa zeynel bide levent dediler 3 hahve dolaştım kiminle konuştuysam vefaya vermem diyor zeynelin ismi bile geçmiyor partisinden dolayı erhalde ama levent görüre sıcak bakıyorlar diyorlar meydana çıksında bakıcaz yani kısacası başkanlıgın hayırlı olsun şimdiden allah utandırmasın

  15. Anonim dedi ki:

    Belki en koyu CHP li benim ama ben oyumu LEVENT abi ye vericem daha da ötesi yok belli bir grubun değil selçukta yaşayan herkesin abisi kardeşi arkadaşı olacağına canı gönülden inanıyorum …

  16. eski selcuklu dedi ki:

    Bu isin genc isi kalmadi artik yaslisi bile mhp dior ins kazanirsiniz

  17. ALİ BEYDAĞ dedi ki:

    zenginin karnı tok işi düşünce seni arar bitince tanımaz CHP AKP yönetimine meclisine bakın her biri o pastadan bir parça koparmak için oradalar hepsi SELÇUK için değil menfaat için oradalar ALLAH aşkına aklınızı başınıza toplayın birde MHP bakın hepsi emekçi onun bunun aşında işinde malında gözü olmayan kendi yağıyla kavrulan dürüst insanlardan zarar değil fayda gelir 30 MARTTA oyunuzu kullanırken elinizi vijdanınıza koyun sonradan pişmanlık duymak istemiyorsak alnı secdeye varan 30 ramazan orucunu tutan her cuma namazını kılan tüyü bitmemiş yetim hakkı kul hakkı yemeyen BAŞKAN LEVENT GÖRÜR e OYUM rahmetli babası arkadaşımdı helal olsun SABRİ böyle bir evlat yetiştirdiğin için mekanın cennet olsun oğlum sende babanla ne kadar gurur duysan azdır o bayrağı indirmedin için

  18. Anonim dedi ki:

    TAM BİTTİ BU İŞ,SAĞ OYLARI ALIRSAM KAZANACAĞIM DERSİN…!!!
    BİR BOZKURT GÖRÜNÜR,GÖKLERDE-DENİZLERDE LEVENT GÖRÜR GÖRÜNÜR..
    ”HEVESİN KAÇAR”

  19. Anonim dedi ki:

    Kimi yerde, “aman ha, AKP gelir yoksa!”
    Kimi yerde de “aman ha, CHP gelir yoksa!” diyerek oy kullanma tercihlerini şekillendirmeye çalışanlara verilecek bir tek cevap var:
    MHP gelmeden, dertlerin çözüleceği yok zaten…
    PARTİMİZ MHP,
    OY’UMUZ MHP’YE!..