site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

MHP adalet için yürüdü

MHP adalet için yürüdü
03.06.2015
A+
A-

mhp kortej 3

Milliyetçi Hareket Partisi üyleri ve İzmir 1. Bölge milletvekili adayları adalet için yürüdü. İnönü Caddesi’ndeki yürüyüşte mehteran takımı ve partililere İzmirliler yoğun ilgi gösterdi.

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 1. Bölge milletvekili adayları ve partililer Karabağlar İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği adalet yürüyüşünde buluştu. Üçkuyular Meydanı’ndan İnönü Caddesi boyunca Üçyol’a kadar süren yürüyüşe partililerin yanı sıra İzmirliler de yoğun ilgi gösterdi. İnönü Caddesi sakinleri korteje balkonlarından ve pencerelerinden destek verirken, esnaf ve diğer vatandaşlar da alkışlarla eşlik etti.

ADALETE OLAN İNANÇ YİTİRİLDİ

Yürüyüşün ardından vatandaşlara seslenen MHP Grup Başkanvekili ve İzmir 1.Bölge Milletvekili Adayı Oktay Vural MHP olarak ülkede kaybolan adaleti yeniden tesis etmek için yürüdüklerini söyleyerek, tüm İzmirlileri adalet ve bireysel özgürlükleri yolunda yanlarında olmaya çağırdı. Türkiye’de hiçbir zaman insanların adalete olan inancını bu denli yitirmediğine dikkat çeken Vural “Bu ülkede bir korku imparatorluğu kurulmaya çalışılmıştır. Adaletin olmadığı, birilerinin ne yaparlarsa yapsınlar haklı oldukları, yolsuzlukların, bölücülüklerin yargılanamadığı bir kaosa ülkemiz sürüklenmiştir. Milletimizi kandırmaya çalışıyorlar ama artık milletimiz yalanlara kanmamaktadır. Adaletin yeniden egemen olması için tüm İzmir’e bizimle yürü İzmir diyoruz” diye konuştu.

1 YILDA 21 SIRA

MHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Senem Kılıç 2015 Hukukun Üstünlüğü Endeksi’nde Türkiye’nin 103 ülke arasında 80’inci sıraya kadar gerilediğini vurguladı. 1 yılda tam 21 sıra geri gidildiğinin altını çizen Kılıç “Tablo vahim boyuttadır. Dünyada hiç bir ülke 1 senede 21 sıra gerilememiştir. Ülkede hukuk ve adalet bitmiş, sıradan masum insanlarımız adaletten korkar hale gelmiştir. Yolsuzlukları takip eden savcılarımız, hakimlerimiz görevden alınmış, suçluları yakalayan polislerimiz suçlu ilan edilerek cezaevlerine sokulmuştur. Biz MHP olarak Türkiye’deki bu yozlaşmış gidişe son diyebilecek tek partiyiz. Bu ülke “Adalet mülkün temelidir” sözü üzerine kurulmuştur ve ve biz tekrar adaleti mülkün temeli yapacağımıza söz veriyoruz” dedi.

mhp kortej 2

mhp kortej 4

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.